Effectieve online behandeling voor burn out

PsyVisie biedt professionele psychische hulp bij burn out via online behandeling. Makkelijk en snel in te plannen wanneer jij het nodig hebt. Ook bij een dringende hulpvraag snel contact.

Of bel naar 06-15356629.

Hoe ziet een burn out eruit?

Voel jij je opgebrand? Vermoeid? Rusteloos? Gespannen? Kom je niet meer tot rust? In Nederland kampen ongeveer 1 op de 6 werknemers jaarlijks met de symptomen van een burn out. Burn out gerelateerde klachten komen dus vaak voor en zijn meestal goed te herkennen. Als de klachten langer dan 6 maanden aanhouden, kan er sprake zijn van een burn out. Hieronder staan een aantal meest voorkomende klachten van een burn out:

 • Uitputting
 • Vermoeidheid
 • Prikkelbaarheid
 • Verminderde concentratie
 • Vergeetachtigheid
 • Overprikkeling
 • Slapeloosheid
 • Piekeren
 • Rusteloosheid

Hoe ziet de behandeling voor burn out er uit?

Gelukkig is een burn out goed te behandelen! Een behandeltraject voor burn out, maakt gebruik van erkende behandeltechnieken die worden afgestemd op jou als persoon en jouw omstandigheden om jouw welzijn te verbeteren en je weer op het goede spoor te krijgen. Het stellen van grenzen, stressmanagement, het nemen van rust en beter leren ontspannen zijn belangrijke onderdelen van de behandeling. Je leert daarnaast onderliggende gedachte- en gedragspatronen te herkennen en veranderen om te voorkomen dat je weer opgebrand raakt. De eerste stap in de behandeling vereist een diagnose en het opstellen van een behandelplan. De aanpak is oplossings- en resultaatgericht, zodat jij je zo snel mogelijk weer beter voelt en weer op eigen kracht verder kunt.

Als je met de behandeling voor burn out begint, leer je, afhankelijk van jouw hulpvraag o.a.:

 • Zinvolle doelen te stellen
 • Prioriteiten stellen
 • Beter omgaan met stress
 • Beter voor jezelf te zorgen
 • Grenzen herkennen en stellen
 • Beter ontspannen
 • Beter slapen
 • Problematische gedachte- en gedragspatronen herkennen en doorbreken

Worstel je met een burn out? Wij kunnen helpen!

Wij bieden psychologische hulp bij burn out. Er is bij ons geen wachtlijst. Je kunt snel terecht met jouw hulpvraag. Vaak kun je al binnen een week starten met de eerste sessie. Heb je een vraag of wil je aanmelden voor hulp? Wij denken met je mee en geven je graag advies. Ook matchen we je graag met de psycholoog van jouw voorkeur of die het beste past bij jouw hulpvraag.

Of bel naar 06-15356629.

Over onze online psychologen

Professioneel, ervaren en deskundig

Van onze psychologen krijg je dezelfde professionaliteit en kwaliteit die je in een GGZ instelling mag verwachten, maar dan met de mogelijkheid om online via videobellen te communiceren wanneer en waar je maar wil. Dit is net zo effectief als een behandeling op locatie. Maak gebruik van erkende, geregistreerde en ervaren psychologen die jou kunnen helpen met een scala aan klachten. Meer weten over ons team van specialisten op het gebied van geestelijke gezondheid?

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je hulp? Wij kunnen helpen!

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als vervanging voor diagnose, behandeling of professioneel advies. Je mag geen actie ondernemen zonder overleg met een gekwalificeerde professional in de geestelijke gezondheidszorg. Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.