Alle psychologen

Wij zijn er om jou te helpen

PsyVisie is een instelling met deskundige psychologen die online psychologische hulp aanbieden. Bij ons kun je snel terecht, er is geen wachtlijst. Wij selecteren onze psychologen op ervaring, kennis en empathie. Onze psychologen helpen cliënten hoe ze anders om kunnen gaan met problemen en geven ze de tools mee om zich snel weer beter te voelen en op eigen kracht verder te gaan. Neem contact met ons op voor jouw hulpvraag.

Aleece Roosen

Amy Bouwman

Atia Bayat

Ben Koevoet

Dianne Hofstee

Elke Meiborg

Elke Vrijens

Hajar Riane

Hilke Engels

Jamila Ekkel

Jessica Bastiaansen

Marjolein Hanson

Marnix van Rossum

Meredith Bien

Norine Olijfveld

Stefan Inthorn

Tabita Aanraad

Vera Austen

Wouter Withagen

Over onze online psychologen

Professioneel, ervaren en deskundig

Van onze psychologen krijg je dezelfde professionaliteit en kwaliteit die je in een GGZ instelling mag verwachten, maar met de mogelijkheid om te communiceren wanneer en hoe je maar wilt. Maak gebruik van erkende, geregistreerde en ervaren psychologen die jou kunnen helpen met een scala aan problemen.

Wil je meer weten over een bepaalde klacht en zien wie je er bij kan helpen?

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je hulp? Wij kunnen helpen

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.