Direct online psychologische hulp

PsyVisie biedt online psychologische behandeling via videobellen. Makkelijk en snel in te plannen wanneer jij het nodig hebt. Voor verschillende klachten en zonder wachtlijst.

Of bel naar 06-15356629.

Online behandeling

Geen wachtlijsten

Vergoed

Beoordeeld 9,6

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Hulpvragen en behandelingen

Hieronder vind je een overzicht van klachten die onze psychologen behandelen. Staat jouw klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee:

Depressie

Leer de negatieve spiraal te doorbreken

Angststoornis

Word de angst de baas en herwin vertrouwen

Paniekstoornis

Leer weer te ontspannen en kom meer in balans

Burn out/Stress

Vind een balans tussen draaglast en draagkracht

Trauma

Geef jouw verleden een plekje

PTSS

Verwerk jouw trauma’s

Agressie/boosheid

Leer je emoties beter te reguleren

SOLK

Vind een oplossing voor jouw lichamelijke klachten

Van onze psychologen krijg je dezelfde professionaliteit en kwaliteit die je in een GGZ instelling mag verwachten, maar dan met de mogelijkheid om online via videobellen te communiceren wanneer en waar je maar wil. Dit is net zo effectief als een behandeling op locatie. Maak gebruik van erkende, geregistreerde en ervaren psychologen die jou kunnen helpen met een scala aan klachten. Meer weten over ons team van specialisten op het gebied van geestelijke gezondheid?

Wat cliënten zeggen over hun behandeling

“Norine was de rust die ik in mijzelf niet kon vinden. Ze begeleide me op weg naar mijn eigen kracht en hielp mij aanzienlijk in mijn daadkracht. Ik zou elke week gaan als het zorgsysteem anders was”

27 November 2022

“Ik kon erg snel terecht en ik ben erg goed geholpen door Norine. Ze is een professionele en vakkundige psycholoog.”

8 November 2022

“Erg kundige psycholoog. Vraagt dóór. Heb heel praktische handvatten van hem gekregen om zelf verder te kunnen.”

4 November 2022

Kwaliteit is continu verbeteren

PsyVisie is gecertificeerd voor de HKZ-norm Kleine Organisaties. Dit helpt ons om continu te werken aan een nog betere kwaliteit van onze dienstverlening aan onze cliënten en psychologen. Bovendien worden deze kwaliteitslabels herkend door de partners waarmee wij samenwerken: zorgverzekeraars en verwijzers zoals huisartsen. Uiteraard willen we allemaal zo goed mogelijk zorgen voor onze cliënten.

Wil je hulp? Wij kunnen helpen!

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.