Direct online psychologische hulp

PsyVisie biedt professionele psychologische hulp via online behandeling. Makkelijk en snel in te plannen wanneer jij het nodig hebt. Bij elke hulpvraag snel contact.

 Geen wachtlijsten
Vergoed door jouw zorgverzekeraar
 Beoordeeld met een 9
 HKZ-gecertifeerd

Deskundige psychologen die klaar staan om je te helpen bij jouw hulpvraag.

PsyVisie is een instelling met deskundige psychologen die online psychologische hulp aanbieden. Bij ons kun je snel terecht, er is geen wachtlijst. Wij selecteren onze psychologen op ervaring, kennis en empathie. Onze psychologen helpen cliënten hoe ze anders om kunnen gaan met problemen en geven ze de tools mee om zich snel weer beter te voelen en op eigen kracht verder te gaan.

We hebben veel passie voor ons vak en ons streven is om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Wat is online behandeling?

Behandeling op elk apparaat, wanneer het jou uitkomt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. Online behandeling is er voor iedereen met een hulpvraag die past binnen de Basis GGZ. Je hebt er wel een verwijsbrief voor nodig van de huisarts. Daarnaast is het een snelle en makkelijke manier om met jouw behandelaar in contact te komen waarbij afstand geen rol speelt en (reis)tijd en kosten bespaard worden.

Voordelen online behandeling

Online behandeling biedt voordelen in geval je het huis niet kunt verlaten vanwege beperkte mobiliteit of in geval van straatvrees. Ook vanwege de beperkingen ten gevolge van COVID-19 biedt online behandeling een uitkomst en hoeven behandelingen niet onderbroken of uitgesteld te worden. 

Hoe kan online behandeling mij helpen?

Online behandeling is een vorm van psychologische hulp via videobellen vanuit jouw eigen huis of locatie van voorkeur. Net als face to face behandeling kan online behandeling je helpen bij een breed scala aan klachten, zoals:

 • Je somber, depressief of hopeloos voelen
 • Stressmanagement
 • Omgaan met angst of zorgen
 • Onzekerheid of gebrek aan zelfvertrouwen
 • Relatieproblemen en eenzaamheid
 • Moeilijkheden met slapen
 • Moeite met ontspannen of focussen
 • Motivatie en het behalen van doelen
 • Verdriet en verlies (overlijden van een geliefde, verlies van carrière, etc.)
 • Klachten ten gevolge van een trauma
 • Werkgerelateerde problemen
 • Overspannenheid en burn out klachten
 • Leren omgaan met een nieuwe situatie
 • Geen vertrouwen meer hebben in de toekomst

Je werkt samen met jouw behandelaar aan doelen die jullie gezamenlijk opstellen om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren.

Hoe werkt online behandeling?

Online behandelsessies duren even lang als face to face behandelsessies. Ook kun je alles bespreken en krijg je dezelfde handvatten mee als tijdens face to face behandelsessies. Je ontmoet jouw behandelaar online en in de veiligheid en het comfort van jouw huis of een andere locatie naar keuze. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een smartphone of laptop/computer met webcam. Je kunt desgewenst ook een koptelefoon gebruiken voor meer privacy.

Wat je o.a. leert bij online behandeling, afhankelijk van jouw hulpvraag:

 • Probleemoplossing
 • Emotie regulatie
 • Relaties verbeteren
 • Effectieve communicatie
 • Zelfvertrouwen
 • Stressmanagement
 • Betere copingstrategieën
 • Doelen stellen
 • Leven naar jouw waarden

Professioneel, ervaren en deskundig

Van onze psychologen krijg je dezelfde professionaliteit en kwaliteit die je in een GGZ instelling mag verwachten, maar dan met de mogelijkheid om online via videobellen te communiceren wanneer en waar je maar wil. Dit is net zo effectief als een behandeling op locatie. Maak gebruik van erkende, geregistreerde en ervaren psychologen die jou kunnen helpen met een scala aan klachten. Meer weten over ons team van specialisten op het gebied van geestelijke gezondheid?

Wat cliënten zeggen over hun behandeling

27 November 2022
Lees verder
"Norine was de rust die ik in mijzelf niet kon vinden. Ze begeleide me op weg naar mijn eigen kracht en hielp mij aanzienlijk in mijn daadkracht. Ik zou elke week gaan als het zorgsysteem anders was"
8 November 2022
Lees verder
"Ik kon erg snel terecht en ik ben erg goed geholpen door Norine. Ze is een professionele en vakkundige psycholoog."
4 November 2022
Lees verder
"Erg kundige psycholoog. Vraagt dóór. Heb heel praktische handvatten van hem gekregen om zelf verder te kunnen."

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Kwaliteit is continu verbeteren

PsyVisie is gecertificeerd voor de HKZ-norm Kleine Organisaties. Dit helpt ons om continu te werken aan een nog betere kwaliteit van onze dienstverlening aan onze cliënten en psychologen. Bovendien worden deze kwaliteitslabels herkend door de partners waarmee wij samenwerken: zorgverzekeraars en verwijzers zoals huisartsen. Uiteraard willen we allemaal zo goed mogelijk zorgen voor onze cliënten.

Wil je hulp? Wij kunnen helpen!

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.