Over ons

Wie is PsyVisie

Wij zijn een groep gedreven mensen die de passie hebben om psychologische hulp toegankelijker te maken in Nederland. Wij vinden dat veel meer mensen een gelukkiger leven zouden kunnen en mogen leiden. Met PsyVisie willen we graag bijdragen aan de maatschappij met een hogere mate van geestelijke gezondheid en mensen de mogelijkheid bieden om snel en goed geholpen te worden. Helaas is de hulpvraag voor psychologische hulp steeds meer toenemend en zijn er op veel plaatsen lange wachtlijsten. We bieden daarom snel toegankelijke online hulp bij psychische klachten. We matchen psychologen en cliënten met hun specifieke hulpvraag aan elkaar, zodat iedereen de best passende hulp krijgt. Wij stellen de cliënt en de hulpvraag centraal.

Wat willen we bereiken?

Onze visie

De verandering in de wereld die we graag zouden willen zien is; een wereld waar mensen gelukkig en mentaal in balans zijn.

Mensen raken overbelast in onze samenleving. We vragen steeds meer van onszelf en onze omgeving ook. De prestatiedruk is hoog. Het is duidelijk dat dit gepaard gaat met psychische problemen. We kunnen de druk van de samenleving niet helemaal wegnemen, maar wel de veroorzaakte psychische problemen aanpakken en verzachten.

Een goede geestelijke gezondheid is de basis voor een gelukkig leven en gelukkige samenlevingen.

Hoe willen we dit bereiken?

Onze missie

De rol die PsyVisie heeft om bij te dragen aan deze visie is; PsyVisie wil psychologische zorg normaal, direct, efficiënt, eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen en daarmee het grootste en beste psychologenplatform van Nederland worden.

Kwaliteit is continu verbeteren

PsyVisie is gecertificeerd voor de HKZ-norm Kleine Organisaties. Dit helpt ons om continu te werken aan een nog betere kwaliteit van onze dienstverlening aan onze cliënten en psychologen. Bovendien worden deze kwaliteitslabels herkend door de partners waarmee wij samenwerken: zorgverzekeraars en verwijzers zoals huisartsen. Uiteraard willen we allemaal zo goed mogelijk zorgen voor onze cliënten.

Wil je hulp? Wij kunnen helpen!

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.