Psycholoog Amy Bouwman

“In therapie werken we aan het doorbreken van deze patronen, waardoor emoties weer meer ruimte krijgen en een vernieuwde balans ontstaat. ”

Linde Smits

Plaats

Spanje

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
AD(H)D
Agressie/boosheid
Angst en paniek
Burn out
Chronische ziekte
Culturen- en migratieproblematiek
Depressie
Faalangst
Fertiliteitsproblemen
Hechtingsstoornis
HSP
Misofonie
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
PTSS
Relatieproblemen individueel
Rouw- en verliesverwerking
Sociale angst
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Trauma
Verslaving
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
COMET
EMDR
Inzichtgevende therapie
MBSR (mindfulness Based Cognitive Therapy)
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
Schematherapie
Transculturele psychologie

Beschikbaarheid

Overdag
Avond uren

Over mij

Welkom op mijn profiel!

Ik ben Amy Bouwman en werk als online psycholoog vanuit Barcelona. In de behandeling vind ik het belangrijk om allereerst een veilige band te vormen, waarbinnen het mogelijk wordt om te onderzoeken, verbinden, begrijpen en als het nodig is vanuit empathie te kunnen confronteren.

Ik werk graag met inzichtgevende therapievormen, waarbij we patronen in het hier en nu proberen te begrijpen op basis van wat je hebt meegemaakt en hoe je je door de jaren heen ontwikkeld hebt. In de therapie kijken we hoe deze patronen invloed hebben op jouw emotionele belevingswereld. Vaak zie ik dat we in het verhaal dat we meedragen veel regels en overtuigingen vasthouden en streng voor onszelf of anderen kunnen zijn. Hierdoor kunnen er klachten ontstaan.

In therapie werken we aan het doorbreken van deze patronen, waardoor emoties weer meer ruimte krijgen en een vernieuwde balans ontstaat. Hierbij heb ik veel aandacht voor het bewust beoefenen van compassie. Compassie leert je om je beter te verhouden tot pijn en vergroot de bereidheid tot het nemen van verantwoordelijkheid over je leven. Zodoende zul je leren hoe je emoties kunt toelaten en verzorgen en hoe je emoties zelfs kunt gebruiken om meer richting te geven aan je leven en daar meer voldoening uit te halen.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Amy Bouwman?

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.