Psycholoog Atia Bayat

“Cliënten ervaren mij als betrokken, empathisch, geduldig en direct indien nodig.”

Linde Smits

Plaats

Barendrecht

Talen

Nederlands
Engels
Perzisch/Dari

Klachten

Agressie/boosheid
Angst en paniek
Burn out
Depressie
Dwangklachten
Faalangst
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
PTSS
Rouw- en verliesverwerking
Sociale angst
Somberheid
Stress
Trauma

Behandeling

ACT
CGT
EMDR

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg in Klinische psychologie (volwassenen en ouderen). Sindsdien ben ik werkzaam als psycholoog en heb ik eerder bij verschillende GGZ-instellingen gewerkt. Ik zet mijn kennis en ervaring bij iedere cliënt deskundig en flexibel in. Ik vind een goede behandelrelatie de basis voor elke behandeling. Cliënten ervaren mij als betrokken, empathisch, geduldig en direct indien nodig. Een behandeling is geslaagd als een cliënt weer zelfstandig kan functioneren. Hierbij werk ik aan eigen regie en zelfredzaamheid van cliënten. Cliënten voelen zich bij mij gehoord.

In mijn behandelingen werk ik graag met technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie en EMDR.

Mijn werkgebieden zijn: angst, depressie, trauma, dwangstoornis (OCD), onzekerheid en faalangst, paniekstoornis, burn out, rouwen, sociale angst, somberheid, stemmingsklachten, stress en trauma.

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met lezen, tekenen, fitness, wandelen, films kijken en muziek luisteren.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Atia Bayat?

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.