Psycholoog Ben Koevoet

“Als behandelaar vind ik het belangrijk dat jij je begrepen en gerespecteerd voelt en dat de gesprekken ook nuttig voor je zijn.”

Plaats

Tilburg

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

ADHD
Angst- en Paniek
Burnout
Depressie
Relatieproblemen
Stress
Trauma

Behandeling

ACT
CGT
EFT
EMDR

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Welkom op mijn profiel! Ik ben Ben Koevoet, sinds 10 jaar afgestudeerd als psycholoog aan de universiteit van Tilburg.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van allerlei problemen die je in het leven kan tegenkomen. Zo heb ik een opleiding tot relatietherapeut gevolgd en heb ruime ervaringen met behandelen van relatieproblemen, bijvoorbeeld op het gebied van affaires, vertrouwen in de relatie en strijdpatronen. Ook ben ik ervaren met relatieproblemen waarbij een van de partners een probleem heeft zoals depressieve klachten of ADHD. Verder werk ik als individueel behandelaar, waarbij ik ervaring heb met behandeling van depressie, angst, assertiviteit en nare gewoonten.

Tijdens een eerste gesprek probeer ik jou en je klachten beter te begrijpen en onderzoeken we samen wat jouw wensen zijn. Wanneer we duidelijke therapiedoelen opgesteld hebben, werk ik bij voorkeur progressie-gericht, waarbij het zoeken naar praktische handvatten om tot jouw gewenste situatie te komen voorop staat. Daarnaast ben ik opgeleid en ervaren in EMDR, Cognitieve Gedragstherapie, EFT en ACT.

Als therapeut vind ik het belangrijk dat jij je begrepen en gerespecteerd voelt en dat de gesprekken ook nuttig voor je zijn.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Ben Koevoet?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.