Psycholoog Bert Stronks

“Samen met de studie psychologie en alle nascholing heb ik inmiddels een goede basis gelegd aan inzichten, kennis en kunde om anderen te ondersteunen om zich weer als ’geheel’ te voelen en te ervaren dat ze niet geleefd worden door de klachten die ze hebben.”

Plaats

Arnhem

Talen

Nederlands

Klachten

PTSS
SOLK (Somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten)
Trauma

Behandeling

CGT
EMDR
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie

Beschikbaarheid

Overdag
Avond uren
Weekend

Over mij

Het leven verloopt zelden via een voorspelbare route. Vaak zijn er hobbels, gaten en kronkels in de weg. En soms blijf je rondjes draaien op de rotonde, omdat een keuze maken te spannend is. Zo ziet ook mijn leven en loopbaan er uit. In het begin ben ik via allerlei omzwervingen gestart in de elektrotechniek en de detailhandel. Pas later ontdekte ik mijn nieuwsgierigheid voor het waarom mensen bepaald gedrag (blijven) laten zien terwijl ze eigenlijk graag anders willen zijn of doen. Deze nieuwsgierigheid bracht me 25 jaar geleden bij het boeddhisme, wat erg geholpen heeft mijn innerlijke kompas te scherpen en duidelijk te krijgen wat belangrijk voor mij is.

Samen met de studie psychologie en alle nascholing heb ik inmiddels een goede basis gelegd aan inzichten, kennis en kunde om anderen te ondersteunen om zich weer als ’geheel’ te voelen en te ervaren dat ze niet geleefd worden door de klachten die ze hebben. Ik heb een rotsvast vertrouwen in het fundamenteel goed zijn van de mens en heb dit ook steeds weer mogen waarnemen.

De weg richting herstel biedt de kans om dit bij jezelf te (her)ontdekken en zo de dieperliggende betekenis van je klachten te gebruiken om je veerkracht te versterken. Veelal blijkt namelijk dat de angst voor, of weerstand tegen je klachten, ze erger te maken en in stand te houden. Met name schokkende ervaringen, langdurige traumatisering en PTSS leiden tot allerlei mentale en fysieke klachten die je veerkracht beperken. Het gevolg is dat iemand steeds meer zaken gaat vermijden waardoor er problemen kunnen ontstaan op het gebied van relaties, werk en zelfzorg.

Met gerichte werkervaring en de nodige geaccrediteerde nascholing heb ik me gespecialiseerd in de (online) behandeling van trauma, waaronder (complexe) PTSS en de daarmee samenhangende klachten. Daarbij kun je ook denken aan allerlei fysieke klachten waar medisch geen duidelijke oorzaak voor te vinden is.

Omdat aan traumagerelateerde klachten en symptomen vaak lastig te duiden zijn, soms ook voor behandelaren, nodig ik je uit om hier samen onderzoek naar te doen. Mocht blijken dat er inderdaad sprake is van trauma, dan is er vaak in enkele sessies al een groot verschil te maken. Uiteraard mag je ook eerlijk advies verwachten indien blijkt dat de behandeling te lang gaat duren of teveel ontregeling met zich mee gaat brengen.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 75 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Bert Stronks?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.