Psycholoog Darryl Noslin

“Mijn werkwijze kenmerkt zich door rust, openheid en geduld.”

Plaats

Rotterdam

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Negatief zelfbeeld
Zingeving
Slaapproblemen

Behandeling

CGT
Oplossingsgerichte therapie
Mindfulness
ACT

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Ik help jou graag bij het verminderen van psychische klachten. Mijn werkwijze kenmerkt zich door rust, openheid en geduld.

Ik help je de oplossingen te bedenken die passen bij jouw specifieke situatie. Samen staan we sterker. Jouw meest waardevolle bezit ben je zelf en ik help je de beste versie van jezelf te zijn.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Er is geen wachtlijst. Je kunt snel terecht. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen.

Adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Stel jouw vragen, krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee en koppelen je graag aan onze juiste behandelaar. 

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot een week plaatsvinden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Darryl Noslin?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.