Psycholoog Dianne Hofstee

“Ieder mens heeft alles en alle antwoorden in zich. Als psycholoog help je enkel om dit naar boven te brengen.”

Linde Smits

Plaats

Harderwijk

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
AD(H)D
Angst- en paniek
Burn out
Chronische pijn
Chronische vermoeidheid
Chronische ziekte
Culturen- en migratieproblematiek
Depressie
Eetbuistoornis
Faalangst
Fertiliteitsproblemen
Hechtingsstoornis
HSP
NAH (Niet aangeboren hersenletsel)
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Relatieproblemen individueel
Slaapproblemen
Sociale angst
Somberheid
Stress
Trauma
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

Inzichtgevende therapie
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
Psychodynamische therapie
Voice dialogue

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Mooi dat je de eerste stap zet om meer balans in jouw leven te creëren.

Mijn visie

Ieder mens heeft alles en alle antwoorden in zich. Als psycholoog help je enkel om dit naar boven te brengen. Door de juiste vragen en opmerkingen kan ik daar ondersteunend in zijn, maar uiteindelijk doe je het zelf.

Vanuit deze visie vind ik samenwerking, klik en vertrouwen van belang in de hulpverlening. Eigen verantwoordelijkheid, positiviteit, versterken van de eigen kracht en jij, als mens, staan hierin centraal.

Mijn waarden

Mijn waarden als psycholoog zijn:

· veiligheid,

· kwaliteit,

· spiritualiteit

· en tegelijkertijd: praktisch, jouw inzichten kunnen benutten.

Methodes

Als psycholoog werk ik met verschillende snel toepasbare methodes, zodat je op korte termijn resultaat merkt. Met deze methodes gaan de veranderingen vanzelf. Daar hoef jij je best niet voor te doen. Naast deze praktische methodes bied ik handvatten zodat je zelf weer verder kan.

Met wie werk ik?

Ik werk veel met (hooggevoelige) mensen die moeite hebben om zich niet te laten beïnvloeden, grenzen te stellen en een positief zelfbeeld te behouden of die overspannen zijn of een burn out hebben.

Daarnaast geef ik trainingen over specifieke onderwerpen zoals Autisme Spectrum Stoornis, Niet-aangeboren Hersenletsel en hechting- en borderlineproblematiek.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Dianne Hofstee?

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.