Psycholoog Dina Bouwhuis

“Ben je bereid om je in te zetten om jouw doelen te bereiken? Samen onderzoeken we eerst waar je nu precies tegen aanloopt en wat je wil bereiken.”

Plaats

Rijssen

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Angst
Depressie
Stress
Trauma
Burn out
Negatief zelfbeeld
Zingeving
Faalangst
Slaapproblemen
AD(H)D
HSP
Verslaving
Chronische vermoeidheid
Tinnitus
Relatieproblemen
Rouw- en verliesverwerking
Onzekerheid

Behandeling

ACT
Mindfulness
EMDR
Relatietherapie
CGT
Schematherapie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Na een opleiding psychologie te hebben gevolgd aan de universiteit Twente heb ik me in de afgelopen jaren verdiept in verschillende therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, relatietherapie, ACT en schematherapie. Juist omdat ik het belangrijk vind om een methode te gebruiken die bij je past, zodat je vanuit jouw eigen kracht en verbinding met jezelf stappen maakt op de weg die jij kiest.

Ik behandel veelal klachten op het gebied van burn out, rouw, relatie, onzekerheid, narcistisch misbruik en stress. Daarnaast merk ik dat de mensen die ik zie vaak niet zo goed weten wat ze nu in hun hart echt willen. Daarom staan waarden vaak centraal in mijn behandeling. Wat wil je nu echt? En hoe zorg je dat deze waarden centraal komen te staan in jouw leven.

Praktisch gezien: samen onderzoeken we eerst waar je nu precies tegen aanloopt en wat je wil bereiken met deze gesprekken. Als we dit helder hebben na de intake, maak ik een plan van aanpak, welke specifiek op jou is toegespitst en ik vertel je hoe lang de betreffende behandeling over het algemeen duurt. Jij hebt vervolgens de keuze op welke aspecten van de behandeling je het eerst de focus wilt leggen. Behandeling is niet alleen maar nadenken over het leven; Het is ook gewoon hard werken en oefenen om datgene wat we hebben besproken in de praktijk te brengen.

Ben je bereid om je in te zetten om jouw doelen te bereiken? Meld je aan voor een intake!

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 75 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Dina Bouwhuis?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.