Psycholoog Elke Meiborg

“Ik hou van mijn werk en zet me voor 100% in om een veilige omgeving te creëren waar jij je verhaal kwijt kunt en je gezien en gehoord voelt.”

Plaats

Engeland

Talen

Nederlands
Engels

Over mij

Mijn naam is Elke, ik ben GZ-psycholoog en heb een jarenlange en brede ervaring als therapeut. Ik hou van mijn werk en zet me voor 100% in om een veilige omgeving te creëren waar jij je verhaal kwijt kunt en je gezien en gehoord voelt. Ik werk vanuit verschillende therapeutische invalshoeken, maar jouw wensen en behoeften staan altijd voorop. Kernwaarden voor mij zijn: transparantie, veiligheid, acceptatie, samenwerking, humor en flexibiliteit. Mijn specialisatie is traumabehandeling, o.a. middels EMDR.

Ik werk bij PsyVisie met name als regiebehandelaar. Dat betekent gewoonlijk dat ik je aan het begin van jouw behandeltraject zal zien en vervolgens op de achtergrond betrokken blijf voor overleg met jouw psycholoog.

Je kunt je niet aanmelden voor een traject bij mij, maar wel bij een van mijn collega’s.

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je hulp? Wij kunnen helpen

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.