Psycholoog Elke Vrijens

“Uiteindelijk gaat het erom dat jij mag ontdekken waar je tegenaan loopt, hoe jij jouw leven wilt leiden en zo jouw eigen waarden kunt volgen.”

Plaats

Spanje

Talen

Nederlands
Engels
Frans

Klachten

Angst en paniek
Burn out
Chronische pijn
Chronische vermoeidheid
Chronische ziekte
Depressie
Faalangst
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Slaapproblemen
Sociale angst
SOLK (Somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten)
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Werkgerelateerde problemen

Behandeling

ACT
CGT
MBCT (mindfulness Based Cognitive Therapy)
Mindfulness
Schematherapie
Lichaamsgerichte therapie

Beschikbaarheid

Overdag
Avond uren

Over mij

Hallo en welkom!

Ondanks dat het leven voor iedereen (weleens) moeilijk kan zijn, is het voor velen nog steeds een grote stap om hulp te zoeken. Knap dat jij deze eerste en waardevolle stap alvast gezet hebt door een kijkje te nemen op onze website!

Mijn naam is Elke Vrijens en ik ben afkomstig uit België, waar ik ook mijn master in de klinische psychologie voor volwassenen behaalde. Vervolgens werkte ik steeds binnen de gespecialiseerde GGZ in Nederland met een diverse doelgroep waaronder SOLK, angst, depressie en persoonlijkheidsproblematiek.

Mijn werkwijze kan ik kort samenvatten op basis van de volgende drie punten:

Ten eerste vind ik het ontzettend leuk om inzichtgevend te werken. Als kind ben ik altijd al nieuwsgierig geweest en dat ben ik nu nog steeds. Onbevooroodeeld samen met jou ontdekken waarom je bepaalde keuzes maakt en kijken hoe je deze kan veranderen zodat je je gelukkiger kan voelen of optimaler kunt functioneren, maakt me erg enthousiast. Ten tweede vind ik het belangrijk holistisch te werken. Naast inzichten opdoen, is het vooral ook belangrijk om terug in balans te komen. Hierbij zijn jouw lichamelijke signalen en emoties onmisbaar. Uiteindelijk gaat het erom dat jij mag ontdekken waar je tegenaan loopt, hoe jij jouw leven wilt leiden en zo jouw eigen waarden kunt volgen. Vanuit mijn holistische werkwijze maak ik o.a. gebruik van evidence based technieken vanuit de CGT, ACT, MBCT en lichaamsgerichte therapie. Deze integratieve werkwijze maakt dat ik mijn behandelingen kan afstemmen op hetgeen wat bij jou past. JIJ staat centraal!

Ten slotte vind ik transparantie en eerlijkheid belangrijke en noodzakelijke voorwaarden om een band op te bouwen waar jij je veilig voelt. Dit is de basis van zelfvertrouwen en zelfontwikkeling om jouw doelen te behalen.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Elke Vrijens?

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.