Psycholoog Fayola Cairo

“Welke deur kunnen wij gezamenlijk openen?”

Plaats

Rotterdam

Talen

Nederlands
Engels

Over mij

Als GZ-Psycholoog, met ruim tien jaar ervaring, werk ik vooral op het gebied van complexe problematiek. Het is mijn motto om mensen zich thuis, oftewel op hun gemak, te laten voelen. Een geslaagde behandeling begint bij een goede en sterke behandelrelatie en daar hoort een vertrouwd gevoel bij.

 

Psychologie is mensenwerk en met de mens is het altijd passen en meten. Mijn expertise ligt bij psychiatrische klachten (bijvoorbeeld angst, woede en somberheid), langdurige disfunctionele

gedragspatronen en traumagerelateerde klachten. Ik ben geschoold in Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie en EMDR. Ik luister graag naar jouw verhaal en zorg dat jij je ‘thuis’ voelt bij mij. Bovendien ben ik transcultureel ingesteld en cultuursensitief, waardoor iedereen zich bij mij thuis kan en mag voelen.

 

Bij PsyVisie werk ik als regiebehandelaar en overzie ik de trajecten die de uitvoerende behandelaren uitvoeren.

 

Welke deur kunnen wij gezamenlijk openen?

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 75 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Fayola Cairo?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.