Psycholoog Fayola Cairo

“Welke deur kunnen wij gezamenlijk openen??”

Plaats

Rotterdam

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Angst, Depressie, Burnout, Vertrouwd, Transcultureel, Somber, Complex

Behandeling

Cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, ACT

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Als GZ-Psycholoog, met ruim tien jaar ervaring op het gebied van complexe problematiek, werk ik sinds 2019 vanuit mijn eigen praktijk. Het mijn motto om mensen zich thuis, oftewel op hun gemak, te laten voelen. Een geslaagde behandeling begint bij een goede en sterke behandelrelatie en daar hoort een vertrouwd gevoel bij.

Psychologie is mensenwerk en met de mens is het altijd passen en meten. Mijn expertise ligt bij psychiatrische klachten (bijvoorbeeld angst, woede en somberheid), langdurige disfunctionele gedragspatronen en traumagerelateerde klachten. Ik ben geschoold in Cognitieve Gedragstherapie, Schemagerichte therapie en EMDR. Ik luister graag naar jouw verhaal en zorg dat je je ‘thuis’ voelt bij mij. Bovendien ben ik transcultureel ingesteld en cultuursensitief, waardoor iedereen zich bij mij thuis kan en mag voelen.

Welke deur kunnen wij gezamenlijk openen??

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Er is geen wachtlijst. Je kunt snel terecht. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen.

Adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Stel jouw vragen, krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee en koppelen je graag aan onze juiste behandelaar. 

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot een week plaatsvinden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Fayola Cairo?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.