Psycholoog Guusje Selen

“Door het bevorderen van reflectie en bewustwording help ik de ander graag om hun eigen mentale processen beter te begrijpen en meer empathie te ontwikkelen voor zichzelf en anderen.”

Plaats

Eindhoven

Talen

Nederlands
Engels

Over mij

Mijn naam is Guusje Selen en ik ben GZ-psycholoog. Ik heb ervaring opgedaan met verschillende vormen van therapie, maar voel me het meest thuis in de MBT. Ik wil de ander graag echt kunnen gaan begrijpen door samen te onderzoeken hoe diegene denkt en voelt. Dat doe ik door oprecht nieuwsgierig te zijn en open te staan voor de beleving van de ander. Door het bevorderen van reflectie en bewustwording help ik de ander graag om hun eigen mentale processen beter te begrijpen en meer empathie te ontwikkelen voor zichzelf en anderen.

Bij PsyVisie kun je mij tegenkomen als regiebehandelaar. Dat betekent dat we elkaar aan het begin van het behandeltraject spreken en dat ik daarna op de achtergrond betrokken blijf voor overleg met jouw psycholoog.

Je kunt je niet aanmelden voor een traject bij mij, maar wel bij een van mijn collega’s.

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je hulp? Wij kunnen helpen

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.