Psycholoog Hajar Riane

“Samen met mijn cliënten onderzoeken hoe zij gedragspatronen kunnen veranderen en hiermee hun psychisch lijden kunnen verminderen geeft mij enorm veel energie.”

Plaats

Beek

Talen

Nederlands
Engels
Arabisch
Marrokaans

Klachten

Agressie/boosheid
Angst- en paniek
Burn out
Chronische pijn
Chronische vermoeidheid
Chronische ziekte
Culturen- en migratieproblematiek
Depressie
Dwangklachten
Faalangst
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Relatieproblemen individueel
Rouw- en verliesverwerking
Slaapproblemen
Sociale angst
SOLK (Somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten)
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Tinnitus
Trauma
Verslaving
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
COMET
MBT
Inzichtgevende therapie
MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy)
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Psychodynamische therapie

Beschikbaarheid

Overdag
Avond uren

Over mij

Als jong kind was ik al erg nieuwsgierig naar alles om mij heen. Ik ben van nature ook erg zorgzaam en betrokken bij anderen. Naarmate ik ouder werd, kreeg ik steeds meer interesse in de mensheid en ons gedrag, waardoor ik uiteindelijk gekozen heb voor dit vak. Samen met mijn cliënten onderzoeken hoe zij gedragspatronen kunnen veranderen en hiermee hun psychisch lijden kunnen verminderen geeft mij enorm veel energie.

Ik ben bijna 6 jaar geleden afgestudeerd en sindsdien heb in verschillende werkvelden met verschillende doelgroepen gewerkt waaronder; ambulante verslavingszorg, ambulante- en klinische SGGZ (verschillende ziektebeelden), revalidatiezorg en medische psychologie binnen de ziekenhuiszorg.

Tijdens de behandeling probeer ik op een empathische manier te confronteren. Ik heb een directe aanpak en probeer zo transparant mogelijk te zijn in het contact. Ik zie de behandelrelatie als een samenwerking waardoor het voor mensen vaak lukt om tot de kern te komen.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Hajar Riane?

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.