Psycholoog Jamila Ekkel

“Ik hou van een praktische aanpak, want ik wil dat jij de tools en handvatten die ik je geef tijdens de sessies echt kunt toepassen in je dagelijks leven.”

Plaats

Arnhem

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
Angst en paniek
Burn out
Chronische pijn
Chronische vermoeidheid
Chronische ziekte
Depressie
Dwangklachten
Eetbuistoornis
Faalangst
Hechtingsstoornis
HSP
NAH (Niet aangeboren hersenletsel)
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
PTSS
Rouw- en verliesverwerking
Slaapproblemen
Sociale angst
SOLK (Somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten)
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Trauma
Verslaving
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
COMET
EMDR
Inzichtgevende therapie
MBCT (Mindfulness based stress reduction)
MBSR (mindfulness Based Cognitive Therapy)
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie

Beschikbaarheid

Overdag
Avond uren

Over mij

Hey welkom! Ik ben Jamila Ekkel, een zelfstandig psycholoog gevestigd in Arnhem. In mijn praktijk ontmoet ik allerlei mensen met diverse achtergronden en klachten. Mijn specialiteiten zijn voornamelijk burn out en EMDR-behandelingen.

Vanaf het prille begin van mijn loopbaan als psycholoog was mijn drijfveer eerlijk gezegd vrij cliché: ik wilde mensen helpen. Mijn verlangen om de wereld een beetje beter te maken, bracht me ertoe om goed te luisteren naar mensen die zich onbegrepen voelden.

Echter ben ik niet alleen maar psycholoog: bovenal ben ik gewoon Jamila – authentiek, soms een tikje maf. Mijn grote passie is bakken en je vindt me dan ook regelmatig in de keuken, dan rommel ik wat aan!

Naast psycholoog ben ik bovendien ervaringsdeskundige op veel vlakken. Vroeger werd ik bijvoorbeeld gepest, had ik een geboortetrauma en worstelde ik met depressie en burn out. Gelukkig heb ik deze uitdagingen kunnen aanpakken en verwerken, dankzij therapie (yes, zelfs psychologen hebben soms hulp nodig). Hierdoor kunnen mijn cliënten voelen dat ik echt, oprecht begrijp waar ze doorheen gaan.

Wanneer we voor het eerst kennismaken, nemen we de tijd om te ontdekken waar jij tegenaan loopt en hoe ik je kan ondersteunen. Belangrijk is dat we ook die klik voelen, want die is cruciaal voor de behandeling! Mijn behandelplan is flexibel, omdat het leven soms onverwachte wendingen neemt en er spontaan andere thema’s naar boven komen. Na onze eerste sessie stellen we samen een plan van aanpak op voor de komende sessies. En natuurlijk bespreken we jouw doelen, zodat we weten waar we naartoe werken.

Ik hou van een praktische aanpak, want ik wil dat jij de tools en handvatten die ik je geef tijdens de sessies echt kunt toepassen in je dagelijks leven. Anders heeft het weinig zin, toch? Soms duiken we ook wat dieper in de materie; dan stel ik je wellicht wat kritische vragen. Maar wees gerust, ik ben altijd eerlijk… zij het op een zachte en warme manier! Wil je een intakegesprek bij mij? Ik sta klaar om je te helpen!

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Jamila Ekkel?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.