Psycholoog Janneke Hommes

“In de behandeling is er tevens aandacht voor jouw sterke en minder sterke kanten. Tijdens de sessies vind ik het belangrijk dat de sfeer prettig is. ”

Plaats

Beverwijk

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Angst- en Paniek
Burn out
Depressie
Faalangst
Negatief zelfbeeld
Stress
Relatieproblemen
Rouw- en verliesverwerking
Trauma
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
EMDR
Oplossingsgerichte therapie

Beschikbaarheid

Avonduren
Weekend

Over mij

Hallo! Mijn naam is Janneke Hommes en ik help jou graag verder wanner je vast loopt.

Sinds 2019 ben ik werkzaam in de basis GGZ. In mijn werk maak ik gebruik van verschillende behandelvormen, zoals: ACT, EMDR, Oplossingsgerichte therapie, KOP-Model, Re-attach en onderdelen uit de cognitieve gedragstherapie. Buiten het werk in de eigen praktijk, heb ik enkele jaren gewerkt in de specialistische GGZ en ervaring met complexe problematiek.

Behandeling:

Voor het behandelen van jouw klachten kijken wij samen welke behandelvorm het meest passend is en aansluit. In mijn sessies vind ik het belangrijk om jou diverse tools aan te reiken en samen na te gaan wat wel of niet bij je past. In de behandeling is er tevens aandacht voor jouw sterke en minder sterke kanten. Tijdens de sessies vind ik het belangrijk dat de sfeer prettig is. Daarnaast werk ik graag efficiënt en klachtgericht, om zo ervoor te zorgen dat je je spoedig weer beter voelt en verdere hulp niet nodig is.

Mijn ervaring ligt op het gebied van trauma, stress, verlies en rouw, burn-out, depressie, piekeren en angst. Wegens mijn achtergrond in de specialistische GGZ heb ik ervaring in het werken met

mensen met complexe problematiek. In het eerste gesprek zal ik jouw klachten verder willen uitdiepen, om zo duidelijk te krijgen of ik jou goed kan helpen. Na de eerste sessie stellen wij een behandelplan op dat als leidraad is voor de vervolggesprekken. Mocht er tussentijds een klacht bijkomen of er spelen andere problemen, dan wijzigt vanzelfsprekend ook de koers van de behandeling. Wanneer ik twijfel of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan denk ik graag mee in het vinden van meer passende hulp.

Beschikbaarheid:

Momenteel ben ik enkel in de avonduren (na 18:00) en weekenduren bereikbaar voor consulten. Mocht je nu al behoefte hebben aan een eerste consult, dan hoor ik graag van je en kun je mij een berichtje sturen.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Er is geen wachtlijst. Je kunt snel terecht. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen.

Adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Stel jouw vragen, krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee en koppelen je graag aan onze juiste behandelaar. 

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot een week plaatsvinden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Janneke Hommes?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.