Jessica Bastiaansen

Psycholoog Jessica Bastiaansen

“Binnen de behandeling help ik om samen meer bewustzijn te creëren in negatieve denkpatronen en om disfunctionele leefregels in te ruilen voor gezonde leefregels.”

Plaats

Bavel

Talen

Nederlands

Klachten

Angst en paniek
Burn out
Depressie
Dwangklachten
Faalangst
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
PTSS
Rouw- en verliesverwerking
Sociale angst
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Trauma
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

CGT
COMET
EMDR

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Mijn naam is Jessica Bastiaansen, naast PsyVisie ben ik werkzaam binnen de specialistische GGZ waarin ik cliënten behandel met uitlopende problematiek zoals depressieve klachten, angstklachten, traumagerelateerde klachten en zelfbeeld- en persoonlijkheidsproblematiek. Ik heb ervaring in het behandelen van volwassenen vanaf 18 jaar; alle diagnosegroepen behalve forensisch en primaire verslavingsproblematiek. Verder ben ik opgeleid in Cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Als behandelaar bied ik een luisterend oor, ben ik geduldig en heb een doorzettend karakter. Binnen de behandeling werk ik met een praktische aanpak, waarbij ik empathisch confronteer en extra aandacht heb voor een gezonde leefstijl. Ik werk klachtgericht maar vind het tevens ook belangrijk om samen onderzoek te doen naar de onderliggende oorzaak van jouw klachten. Binnen de behandeling help ik om samen meer bewustzijn te creëren in negatieve denkpatronen en om disfunctionele leefregels in te ruilen voor gezonde leefregels.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Jessica Bastiaansen?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.