Psycholoog Kasia Migut

“Wanneer je door een moeilijke periode in je leven gaat of je niet lekker in je vel zit dan help ik je graag. ”

Plaats

Amsterdam

Talen

Nederlands
Engels
Pools

Klachten

Angst- en paniek
Burn out
Depressie
Misofonie
Relatieproblemen
Rouw- en verliesverwerking
Stress
Trauma

Behandeling

ACT
CGT
Oplossingsgerichte therapie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Mijn naam is Kasia Migut, ik ben een neuropsycholoog en ik geloof dat iedereen recht heeft op een gelukkig leven. Wanneer je door een moeilijke periode in je leven gaat of je niet lekker in je vel zit dan help ik je graag. Ik maak voornamelijk gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie en ik ben ervaren in mindfulness, ontspanningsoefeningen en creatieve- en probleemgerichte oplossingen. Iedereen is uniek en daarom stem ik, samen met jou, jouw behandeling op jou af. Wij zullen samen kijken naar je krachten en onderzoeken welke “gereedschappen” je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Je wordt altijd sensitief benaderd met betrekking tot achtergrond, seksuele geaardheid en religie. Ik heb onder andere ervaring met het behandelen van stemmingsstoornissen (b.v. depressie), angststoornissen, trauma, rouw en burn out. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige in misofonie en doe ik misofonie management. De behandeling is in het Nederlands, Engels of Pools mogelijk. Jouw wensen, behoeftes en welzijn zullen altijd centraal staan in de behandeling.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Er is geen wachtlijst. Je kunt snel terecht. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen.

Adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Stel jouw vragen, krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee en koppelen je graag aan onze juiste behandelaar. 

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot een week plaatsvinden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Kasia Migut?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.