Kirsten Heuvelmans

Psycholoog Kirsten Heuvelmans

“Ik vind de klik erg belangrijk en dat je je bij mij op je gemak en veilig voelt. Alleen dan is er de veiligheid om kwetsbaar te kunnen zijn en van daar uit te groeien.”

Linde Smits

Plaats

Ulestraten

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
Angst en paniek
Burn out
Depressie
Dwangklachten
Faalangst
Fertiliteitsproblemen
Hechtingsstoornis
HSP
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
PTSS
Relatieproblemen individueel
Rouw- en verliesverwerking
Sociale angst
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Trauma
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
COMET
EMDR
Inzichtgevende therapie
Mindfulness
Positieve psychologie
Schematherapie

Beschikbaarheid

Overdag
Avond uren

Over mij

Welkom! Jij hebt de moedige stap genomen om hulp te zoeken, ik wil je daar graag bij helpen! Ik ben Kirsten Porras-Heuvelmans, getrouwd en moeder van 2 jonge meisjes. Zo lang als ik me kan herinneren wil ik al psycholoog worden. Waarom mensen doen wat ze doen, vind ik mateloos

interessant. Ieder mens is uniek en dat maakt dat voor mij geen dag hetzelfde is!

Naast dat ik heb gestudeerd om psycholoog te worden en de nodige vervolgcursussen en opleidingen heb gevolgd, merk ik ook dat het leven zelf, met alle highs en lows die daarbij horen, mij hebben geholpen om een betere psycholoog te worden. Ik kan veel begrijpen, juist omdat ik zelf ook al het nodige heb meegemaakt en overwonnen. Ik weet zelf ook hoeveel moed er nodig is om hulp te vragen, maar ook hoe fijn het is als een onafhankelijk iemand je daarbij kan helpen. Ik ben als hulpverlener empathisch, maar ook direct. Ik vind de klik erg belangrijk en dat je je bij mij op je gemak en veilig voelt. Alleen dan is er de veiligheid om kwetsbaar te kunnen zijn en van daar uit te groeien.

Ik ben sinds 2010 werkzaam als psycholoog in de GGZ en ben van de ouderenzorg, thuisbegeleiding en het werken met cliënten met leerproblemen uiteindelijk in de volwassenenzorg terecht gekomen, zowel binnen de basis GGZ als de specialistische GGZ. Ik heb me door de jaren heen veelvuldig bijgeschoold en kan daardoor een breed gamma aan klachten behandelen. Mijn insteek is dat therapie maatwerk is en zoveel mogelijk moet aansluiten bij de hulpvraag. Het is mijn persoonlijke voorkeur om ook een stukje inzichtelijk te werken. Ik werk graag eclectisch waarbij ik bijzonder graag gebruik maak van ACT, EMDR en elementen uit de schematherapie. Mijn specialisaties zijn trauma (enkelvoudig en complex), werkgerelateerde klachten, perfectionisme, laag zelfbeeld, verwerking van een jeugd waarin de emotionele behoeftes als kind onvoldoende zijn vervuld, zingevingsproblematiek, depressie en psychische klachten door/na zwangerschap en bevalling en het (jonge) ouderschap, voor zowel vaders als moeders.Ik behandel geen eetproblematiek, verslavingen of lichamelijk onverklaarbare klachten,

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Kirsten Heuvelmans?

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.