Liesbeth Koolmees

Psycholoog Liesbeth Koolmees

“Van jongs af aan heb ik al een fascinatie voor hoe mensen denken en wat hun beweegredenen zijn.”

Plaats

Rotterdam

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Angst, Depressie, Stress, Relatieproblemen, Trauma, Burnout, Rouw, Verslaving, Werkproblemen, PsycholoogNIP

Behandeling

Oplossingsgerichte therapie en Cognitieve gedragstherapie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Op mijn 20e besloot ik te stoppen met de opleiding die ik toen volgde zodat ik mijn hart kon gaan volgen, namelijk Psychologie studeren aan de Universiteit Utrecht. Een spannende keuze, maar ik wist dat dit was wat ik moest doen en ik heb er ook nooit spijt gehad. Vier jaar later (2013) had ik mijn Master diploma op zak. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in de psychiatrie, verslavingszorg en bij een Arbodienst. Hierdoor heb ik ervaring met veel verschillende psychische klachten waarbij ik je als psycholoog kan helpen.

Je kan bij mij terecht voor verslavingsproblematiek, rouw, burn out, angst, depressie/somberheid, problemen rondom werk en loopbaan en psychische klachten als gevolg van lichamelijke problemen. Ik werk o.a. vanuit Oplossingsgerichte therapie en Cognitieve gedragstherapie. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we aandacht besteden aan het ontstaan van de klachten. Als we alleen aandacht hebben voor het verminderen van klachten en de oorzaak niet beet pakken is het probleem namelijk niet echt opgelost. Problemen bij de wortel beet pakken kan confronterend zijn. Werken aan je klachten vraagt dan ook de moed om keuzes te maken die niet altijd de makkelijkste zijn. Graag help ik jou om te kijken welke stappen en keuzes jij moet maken en help ik je hiermee op weg zodat er ruimte ontstaat voor de toekomst.

Binnen de behandeling maak ik veelal gebruik van schrijfopdrachten. Uit onderzoeken is namelijk gebleken dat schrijven een therapeutisch effect heeft. Het helpt je emoties te ontdekken, ruimte te geven, te verwerken en te ordenen. Hierdoor krijg je weer rust in je hoofd en overzicht.

Belangrijk binnen de behandeling vind ik dat we kunnen werken vanuit een vertrouwensband waarin jij open en kwetsbaar kan zijn en kan delen wat er in je hart leeft. Deze band en sfeer van vertrouwen creëer ik door goed te luisteren, jou en je vragen en klachten serieus te nemen, mee te leven en samen te kijken hoe jij weer met vreugde in het leven kan staan.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Er is geen wachtlijst. Je kunt snel terecht. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen.

Adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Stel jouw vragen, krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee en koppelen je graag aan onze juiste behandelaar. 

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot een week plaatsvinden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Liesbeth Koolmees?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.