Psycholoog Maartje Hartman

“Ik vind het belangrijk dat therapie toegankelijk en laagdrempelig is. Naast een luisterend oor en begrip en erkenning vind ik ook doelgerichtheid in de gesprekken van belang.”

Plaats

Leiden

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Angst, Stress, Trauma, Burnout, CGT, ACT, mindfulness, mindfulness, EMDR, Schematherapie

Behandeling

cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness en ACT

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Welkom! Mijn naam is Maartje Hartman. Hieronder kun je lezen wie ik ben en wat ik eventueel voor je kan betekenen.

Ik ben afgestudeerd klinisch ontwikkelingspsycholoog. Dat betekent dat ik zowel afgestudeerd ben in de volwassenen (klinische) psychologie als in de kinderen en jeugdpsychologie. Ik heb jaren in de jeugdzorg gewerkt, maar toen ik vooral het contact met de ouders leuk begon te vinden heb ik in 2018 mijn eigen praktijk opgericht. Ik heb vanuit mijn praktijk altijd online gewerkt.

Naast mijn werk ben ik me altijd blijven ontwikkelen en bijscholen. Zo heb ik cursussen gedaan in de cognitieve gedragstherapie, EMDR (basis en verdieping), mindfulness, schematherapie en ACT.

Mijn visie:
Ik werk graag praktisch en doelgericht. Ik begeleid jou bij het beter leren snappen van je klachten. Dit doen we door samen te onderzoeken hoe de samenhang is tussen jouw klachten, jouw persoonlijkheid en omstandigheden. Ik geef je uitleg over jouw klachten en samen zullen we onderzoeken hoe we jouw gedrag, gevoelens en gedachten kunnen veranderen waardoor je klachten zullen verminderen.
Ik ben van mening dat moeilijke gevoelens en gedachten bij het leven horen, hoe we hiermee omgaan bepaald onze lijdensdruk.

Ik vind het belangrijk dat therapie toegankelijk en laagdrempelig is. Naast een luisterend oor en begrip en erkenning vind ik ook doelgerichtheid in de gesprekken van belang. Daarom streef ik er naar dat je met praktische tools zelf aan de slag kunt, zodat je snel weer meer grip op je leven ervaart.

Wat kan ik voor je betekenen?
Je kunt bij mij terecht als je last hebt van stress- en spanningsklachten. Daarnaast heb ik veel ervaring met het behandelen van angst, paniek en trauma. In het eerste gesprek zullen we je klachten en je hulpvraag bespreken en samen afstemmen of je bij mij op de juiste plek bent. Mocht dit niet het geval zijn dan verwijs ik je graag door naar een collega.

Beschikbaarheid
Ik ben flexibel beschikbaar.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Er is geen wachtlijst. Je kunt snel terecht. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen.

Adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Stel jouw vragen, krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee en koppelen je graag aan onze juiste behandelaar. 

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot een week plaatsvinden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Maartje Hartman?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.