Manon van de Haterd

Psycholoog Manon van de Haterd

“Het belangrijkste vind ik dat je je op je gemak bij me voelt en vertrouwen hebt in wat we doen.”

Plaats

Alphen aan den Rijn

Talen

Nederlands

Klachten

Burn out
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Rouw- en verliesverwerking
Stress
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

Inzichtgevende therapie
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie

Beschikbaarheid

Overdag
Avonduren
Weekend

Over mij

Welkom!

Goed dat je hier bent en denkt over een gesprek met een psycholoog. Wanneer je het moeilijk hebt, dan hoef je namelijk niet alles alleen te doen. Als het leven lastig is, dan is het heel fijn eens met iemand te praten. Iemand die echt naar je luistert en samen met je kijkt wat er anders kan. Die je weer in je kracht zet. Zodat jij je weer gelukkiger gaat voelen.

Ik wil deze persoon graag voor je zijn. Ik ben Manon en ik werk als psycholoog, loopbaancoach en begeleid bij stress- en burn out. Daarnaast geef ik ook yogales. Ik heb veel kennis en ervaring van-uit diverse richtingen, waardoor ik altijd kan aansluiten op wat jij nodig hebt. Ik heb zelf ook lastige periodes gehad in mijn leven. Toen heb ik ervaren dat deze moeilijke periodes me iets konden le-ren, waardoor ik er sterker uit ben gekomen. Ik gun jou dit ook. Blijf niet in je eigen hoofd zitten, maar sta open voor hulp bij de dingen waar jij mee zit. Het is helemaal niet zwak, maar juist sterk om toe te geven dat je er niet uitkomt en om hulp te vragen.

Wanneer we elkaar spreken dan kijk ik samen met jou wat er speelt in je leven. Ik geef je prakti-sche tips en oefeningen die je meteen kunt toepassen. We onderzoeken hoe je weer gelukkiger kunt worden. Ik werk met diverse methodieken, zodat ik kan aansluiten op wat er bij jou past. Het belangrijkste vind ik dat jij je op je gemak bij me voelt en vertrouwen hebt in wat we doen. Dan be-reik je ook het snelst resultaat. Het fijne van deze online gesprekken is dat we snel een afspraak in kunnen plannen en je zelf kunt beslissen of je na het eerste gesprek verder wilt met een traject.

Ik kan mensen goed begeleiden in het duidelijker krijgen wie ze zijn en wat voor hen belangrijk is. Vanuit deze basis kun je met vertrouwen in jezelf stappen zetten. Dit doe ik door goed luisteren naar wat je nodig hebt. Zorgen dat er vertrouwen is en de juiste methode voor jou inzetten. Vanuit die basis kun je het meeste bereiken. Ik sluit aan bij wat jij nodig hebt. Negatief zelfbeeld, stress, burn out en zingeving zijn de onderwerpen waar ik het meest mee werk.

Wil je graag eens met me afspreken? Stuur me een bericht, dan plan ik op korte termijn een af-spraak met je in. Ik ben flexibel beschikbaar, ook in de avond of in het weekend als dat jou beter uitkomt.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 75 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Manon van de Haterd?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.