Marijke Peperkamp

Psycholoog Marijke Peperkamp

“In de sessies bij mij ben je op een veilige plek om te ontdekken waar je mee in gevecht bent en hoe je daar liefdevol mee om kan gaan.”

Plaats

Alkmaar

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Angst- en Paniek
Burn out
Depressie
Faalangst
Hechtingsstoornis
HSP
Slaapproblemen
Stress
Relatieproblemen
Zingeving

Behandeling

ACT
EFT

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Welkom!

Heb je het gevoel dat je door een moeilijke periode in je leven gaat? Het is heel dapper dat je hier bent om ondersteuning te zoeken. Want de uitdaging die je nu ervaart, biedt je de kans om intern te groeien. Door bewust te worden leer je jezelf beter kennen en te vertrouwen op de kennis die jij in je hebt om zo om te gaan met emoties, gevoelens en gedachten die je uit balans kunnen halen.

Vaak laten we ons meeslepen door emoties, gevoelens, gedachten en situaties die we bestempelen als negatief. We willen er vanaf komen, er niet meer mee geconfronteerd worden en ons simpelweg goed voelen. Dit kan je ervaren als een lastige strijd. Maar deze strijd is heel normaal, want jij hebt geleerd dat lastige en pijnlijke sensaties niet oké zijn. Terwijl deze gevoelens heel menselijk zijn.

Iets heeft jou in actie gezet om te ontdekken wat er anders kan. In de sessies bij mij ben je op een veilige plek om te ontdekken waar je mee in gevecht bent en hoe je daar liefdevol mee om kan gaan. Je kan leren om anders te kijken naar jouw gedachten, gevoelens en emoties. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen binnen zichzelf een plek van balans heeft. En vanuit die plek kijk je met een afstandje naar wat er gebeurt.

Daarnaast is ieder individu uniek. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. En daarom bestaat er niet één methode die toegepast kan worden. Ik combineer de informatie die jij deelt op cognitief en emotioneel niveau met mijn intuïtie, kennis uit vorige banen en uit persoonlijke ervaringen en mijn opleidingen. Ik heb een bachelor en master Psychologie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en Emotionally Focused Therapy (EFT) voor partners afgerond.

Tijdens het eerste gesprek leer je mij kennen. Voel jij je vertrouwd? Kan je jouw verhaal met mij delen? Dat is het belangrijkste. En vanuit daar kijken we samen naar wat ik voor jou kan betekenen!

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Er is geen wachtlijst. Je kunt snel terecht. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen.

Adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Stel jouw vragen, krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee en koppelen je graag aan onze juiste behandelaar. 

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot een week plaatsvinden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Marijke Peperkamp?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.