Psycholoog Marjolein Hanson

Psycholoog Marjolein Hanson

“Samen onderzoeken waarom je bent vastgelopen in jouw leven en wat er voor nodig is om weer verder te kunnen.”

Plaats

Weesp

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Angst- en paniek
Depressie
Dwangklachten
Eetstoornis
Faalangst
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
PTSS
Relatieproblemen individueel Rouw en verliesproblemen Sociale angst
SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten)
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Trauma
Verslaving
Werkgerelateerde problemen

Behandeling

ACT
CGT
EMDR
Inzichtgevende therapie Kortdurende Schemagerichte Therapie
Oplossingsgerichte therapie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Mijn naam is Marjolein Hanson. Ik ben GZ-psycholoog en psychotherapeut en sinds vele jaren werkzaam in de zowel de basis- als de specialistische GGZ. Tevens ben ik werkzaam als supervisor voor collega-psychologen.

Als behandelaar vind ik het belangrijk dat jij je vrij voelt om alles te durven delen. Ik hecht veel belang aan een goede relatie tussen mij en de cliënt. Samen gaan we onderzoeken waarom je bent vastgelopen in jouw leven en wat er voor nodig is om weer verder te kunnen en om de blokkades op te heffen. Ik maak in mijn behandelingen gebruik van verschillende therapierichtingen en zoek naar de best passende oplossing voor jou als cliënt.

Bij PsyVisie werk ik zowel als behandelaar als regiebehandelaar. In mijn functie als regiebehandelaar kijk ik van een afstand mee naar jouw behandeling die door een collega wordt uitgevoerd.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Marjolein Hanson?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.