Monique Waalderbos

Psycholoog Monique Waalderbos

“Met aandacht, mensen begeleiden is één van de dingen die ik erg graag doe. Het geeft richting en waarde aan mijn leven.”

Plaats

Groningen

Talen

Nederlands

Klachten

Aanpassingsstoornis
Angst- en paniek
Burn out
Faalangst
Onzekerheid
Rouw- en verliesverwerking
Sociale angst
Somberheid
Stress
Trauma
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
EMDR
Inzichtgevende therapie
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Welkom!

Mijn naam is Monique en ik ben sinds 2007 werkzaam als psycholoog. Er vanuit gaande dat iedereen in zijn diepste wezen een schat aan onbenutte mogelijkheden heeft, kan ik je begeleiden je eigen innerlijke hulpbronnen toegankelijk te maken en je eigen kracht en wijsheid te leren kennen.

Begeleiding is een uitnodiging om jezelf beter te leren kennen en een groter vertrouwen in jezelf te ontwikkelen.

Alle aspecten of kanten van jou die nodig zijn voor het bereiken van groei of herstel kunnen betrokken worden bij de begeleiding. Dit zijn niet alleen je gedachten, gevoelens en gedragingen, maar ook je sociale context en je fysieke en spirituele welzijn.

Als je met me werkt zul je merken dat ik de begeleiding helemaal op jou afstem. Ik ben er van overtuigd dat alle methoden en technieken die me ter beschikking staan alleen nut hebben als ze echt bij je passen. Wat je zelf kunt doen, is er zoveel mogelijk voor open staan.

Met aandacht, mensen begeleiden is één van de dingen die ik erg graag doe.

Het geeft richting en waarde aan mijn leven.

Ik bied een luisterend oor, een klankbord, een sparringpartner en een vertrouwenspersoon.

Ik hoop je te ontmoeten!

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 75 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Monique Waalderbos?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.