Psycholoog Nadia Amazian

“Als behandelaar vind ik het belangrijk dat jij je vrij voelt om jouw gedachten en emoties te kunnen uiten zonder angst voor oordeel. Zo krijg jij de ruimte om jezelf beter te leren begrijpen”

Plaats

Haarlem

Talen

Nederlands
Engels
Arabisch

Klachten

Aanpassingsstoornis
AD(H)D
Agressie/boosheid
Angst- en paniek
Autisme
Burn out
Chronische pijn
Chronische vermoeidheid
Chronische ziekte
Culturen- en migratieproblematiek
Depressie
Dwangklachten
Eetstoornis
Faalangst
Fertiliteitsproblemen
Hechtingsstoornis
HSP
Misofonie
NAH (Niet aangeboren hersenletsel)
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Opvoedingsondersteuning
PTSS
Relatieproblemen individueel
Relatieproblemen stel
Rouw- en verliesverwerking
Seksualiteit
Slaapproblemen
Sociale angst
SOLK (Somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten)
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Tinnitus
Trauma
Verslaving
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
COMET
EFT
Inzichtgevende therapie
MBCT (Mindfulness based stress reduction)
MBSR (mindfulness Based Cognitive Therapy)
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Ouderadviesgesprekken
Positieve psychologie
Psychodynamische therapie
Relatietherapie
Systeemtherapie
Transculturele psychologie

Beschikbaarheid

Overdag
Avond uren

Over mij

“Als behandelaar vind ik het belangrijk dat jij je vrij voelt om jouw gedachten en emoties te kunnen uiten zonder angst voor oordeel. Zo krijg jij de ruimte om jezelf beter te leren begrijpen”

Al tijdens mijn opleiding Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam realiseerde ik mij dat de behandelrelatie een belangrijke rol speelt bij het herstel. Ik hecht veel waarde aan een oordeelvrije sfeer waarbij jij je op je gemak voelt om jezelf te uiten.

Ik heb mij de afgelopen jaren verdiept in verschillende therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie, ACT, relatietherapie en Mindfulness based cognitive therapie. Alle therapieën hebben meerdere raakvlakken met elkaar. Naar mijn mening is de belangrijkste overeenkomst de focus op acceptatie. Voor mij is het belangrijk dat de vorm van behandeling bij jou als persoon past.

Tijdens de intake zullen we samen jouw hulpvraag zo uitgebreid mogelijk in kaart brengen. Tijdens de behandeling kan duidelijk worden dat een therapievorm niet bij je past. Ik vind vrijheid tijdens de behandeling belangrijk en hierdoor is mijn plan van aanpak veelal gefocust op het doel en niet perse de behandelmethode. Naast Nederlands is behandeling in het Engels en Marokkaans mogelijk bij mij.

Wil jij een intake bij mij, meld je dan nu aan om samen aan je herstel te werken.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 75 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Nadia Amazian?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.