Noortje Poelstra

Psycholoog Noortje Poelstra

“Écht contact. De tijd nemen. Betrokkenheid. Een ontspannen sfeer met ook humor.”

Plaats

Groningen

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
Agressie/boosheid
Angst- en paniek
Burn out
Chronische pijn
Chronische vermoeidheid
Chronische ziekte
Depressie
Faalangst
HSP
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Somberheid
Stress
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
Inzichtgevende therapie
MBCT (Mindfulness based stress reduction)
MBSR (mindfulness Based Cognitive Therapy)
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Welkom!

Écht contact. De tijd nemen. Betrokkenheid. Een ontspannen sfeer met ook humor. Positief en krachtgericht. Waarden onderzoeken.

Dit zijn de belangrijkste uitgangspunten in de ontmoetingen die ik met cliënten heb.

Het vergt veel moed om hulp te vragen. Die eerste stap zetten kan al een heel groot ding zijn. En ik hoop jou op het moment dat jij die stap zet een welkom en veilig gevoel te kunnen geven.

Onze beeldontmoetingen zie ik als een tijdelijke steun in de rug. Samen met jou kijk ik hoe je weer in beweging kunt komen op jouw eigen reis. Ik stem hierbij af op jouw verhaal. Ik geloof niet dat er een methode of techniek is die perfect aansluit bij iedereen. Ik put hierbij graag uit verschillende voornamelijk derde generatie technieken, zoals Mindfulness, zelfcompassie, ACT, lichaamsgerichte technieken en Positieve psychologie.

Wel kan ik van tevoren zeggen dat de behandeling altijd krachtgericht zal zijn. Dit betekent dat we kijken hoe we je kwaliteiten kunnen inzetten om (weer) in beweging te komen. Ook maken we gebruik van jouw expertise en wijsheid. Je hebt jezelf waarschijnlijk al lang genoeg de put in gepraat. Het is nu tijd om in eerste instantie je veerkracht aan te boren.

Bijna altijd lukt het mij om mensen lichter en blijer naar buiten te laten gaan. Ik vind het een uitdaging om mensen hun mogelijkheden, kwaliteiten en hen vertrouwen in zichzelf te laten (her)ontdekken. Wederom dat echte contact en mijn eigen kwetsbaarheid en mensheid benadrukken, vind ik het allerbelangrijkste voor het slagen van een behandeling.

Zet je die eerste stap? Neem dan gerust contact op!

Je kunt dit doen door me een bericht sturen. Dan kunnen we op korte termijn een online afspraak maken. Ik ben op vaste dagen en daarnaast ook flexibel beschikbaar.

Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Noortje Poelstra?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.