Psycholoog Odyl Rozendaal

“Ik kom snel tot de kern, bied een luisterend oor en geef praktische adviezen. Ik geloof dat timing, motivatie en een beetje humor belangrijk zijn in dit proces.”

Plaats

Amsterdam

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
Angst- en paniek
Burn out
Culturen- en migratieproblematiek
Depressie
Faalangst
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
PTSS
Relatieproblemen individueel
Rouw- en verliesverwerking
Sociale angst
Somberheid
Stress
Trauma
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
EMDR
Inzichtgevende therapie
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
Transculturele psychologie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Ik ben Odyl (1985), geboren in Suriname, opgegroeid in Nederland en thuis in Amsterdam. Hier woon ik met mijn echtgenoot en onze twee kinderen, in mijn vrije tijd hou ik van dansen, lezen en wandelen. In mijn functie als GZ-psycholoog heb ik veel kennis opgedaan over transculturele psychiatrie, angst, trauma en depressie. Ik heb veel ervaring met verschillende mensen met milde tot ernstige psychische klachten. Mijn persoonlijke ervaringen neem ik mee in de therapie. Cliënten ervaren dit als grote meerwaarde. In combinatie met mijn kennis, expertise en tools help ik je om met jouw psychische klachten om te gaan. Ik kom snel tot de kern, bied een luisterend oor en geef praktische adviezen. Ik geloof dat timing, motivatie en een beetje humor belangrijk zijn in dit proces.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Odyl Rozendaal?

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.