Psycholoog Proshat Alavi

“Als psycholoog geloof ik sterk in een holistische en persoonlijke benadering. Dit betekent dat ik de tijd neem om te luisteren naar jouw unieke situatie en individuele behoeften.”

Plaats

Rotterdam

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

AD(H)D
Angst en paniek
Burn out
Culturen- en migratieproblematiek
Depressie
Faalangst
Hechtingsstoornis
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Relatieproblemen individueel
Slaapproblemen
Sociale angst
Somberheid
Stress
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
Mindfulness
Positieve psychologie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Welkom!

Soms kom je op een punt in jouw leven waar het allemaal even te zwaar is om alleen te dragen.

Ik bied jou een liefdevolle en veilige ruimte waar al jouw gedachten en emoties welkom zijn. Samen kijken we naar jouw klachten en pakken deze bij de oorzaak aan, zodat jij na de behandeling zelf verder kan zonder terug te vallen.

Als psycholoog geloof ik sterk in een holistische en persoonlijke benadering. Dit betekent dat ik de tijd neem om te luisteren naar jouw unieke situatie en individuele behoeften.

Ik kijk verder dan alleen een diagnose en standaardprotocollen en zorg dat we jouw klachten kunnen behandelen op een manier die bij jou past. Hierdoor zullen jouw behandelresultaten vaak beter zijn dan bij een standaard behandeling.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Proshat Alavi?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.