Psycholoog Richard Plat

“Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en wat ik voor je mag betekenen.”

Plaats

Vught

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Angst, Depressie, Stress, Relatieproblemen, Trauma, Burnout

Behandeling

Acceptance & Commitment therapie, meditatie-oefeningen, Cognitieve Gedragstherapie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Welkom! De eerste stap is gezet: je bent op zoek naar professionele hulp bij jouw klachten. Goed zo!

Ik ben Richard Plat, zelfstandig psycholoog en graag bereid om jou te helpen met het verwezenlijken van jouw doelen. Je kunt bij mij terecht met uiteenlopende klachten zoals angsten, somberheid, piekeren, stress- en burnout, slaapproblemen, relatieproblemen en een laag zelfbeeld. Ik vind het belangrijk om samen met jou te kijken naar de innerlijke krachten die je al bezit om van daaruit te kunnen groeien. Ik probeer je te stimuleren om jouw waarden te ontdekken en daar naar te gaan leven. Ik doe dit door middel van diverse ervaringsgerichte oefeningen vanuit Acceptance & Commitment therapie en meditatie-oefeningen, maar ook vanuit de Cognitieve Gedragstherapie. Ik stem mijn behandeling af op jouw wensen en behoeften. Om een waardevol en betekenisvol leven te leiden is het belangrijk om doelen te stellen en hier actief mee aan de slag te gaan. Ik ga oplossingsgericht en pragmatisch te werk.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en wat ik voor je mag betekenen. Neem contact met mij op en start vandaag nog met groeien!

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Er is geen wachtlijst. Je kunt snel terecht. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen.

Adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Stel jouw vragen, krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee en koppelen je graag aan onze juiste behandelaar. 

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot een week plaatsvinden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Richard Plat?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.