Psycholoog Rob Koster

Psycholoog Rob Koster

“Door een brede ervaring in verschillende therapierichtingen kan ik flexibel zijn, snel tot de kern komen en de best passende oplossing voor je hulpvraag vinden.”

Linde Smits

Plaats

Brazilië

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
Agressie/boosheid
Angst- en paniek
Burn out
Depressie
Dwangklachten
Faalangst
Hechtingsstoornis
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
PTSS
Rouw- en verliesverwerking
Slaapproblemen
Sociale angst
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Trauma
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
COMET
EMDR
MBCT (Mindfulness based stress reduction)
MBSR (mindfulness Based Cognitive Therapy)
Mindfulness
Schematherapie

Beschikbaarheid

Overdag
Avond uren

Over mij

Mijn naam is Rob Koster en ik ben Gezondheidszorgpsycholoog sinds 2021.

Daarnaast ben ik Cognitief gedragstherapeut (VGCt®), EMDR Europe Practitioner en ben ik werkzaam als supervisor en docent voor collega psychologen.

Door een brede ervaring in verschillende therapierichtingen kan ik flexibel zijn, snel tot de kern komen en de best passende oplossing voor je hulpvraag vinden. Ik werk vanuit verschillende therapeutische invalshoeken, maar jouw wensen en behoeften staan altijd voorop. Ik heb een directe aanpak en probeer zo transparant mogelijk te zijn in het contact. Het is belangrijk dat jij je begrepen voelt en dat de behandeling nuttig voor je is. Ik zie het contact met jou als een samenwerking waarin we samen werken aan inzicht en verandering.

Bij PsyVisie werk ik zowel als behandelaar als regiebehandelaar. In mijn functie als regiebehandelaar kijk ik van een afstand mee naar jouw behandeling die door een collega wordt uitgevoerd. Dat betekent dat ik je aan het begin van jouw behandeltraject zie en vervolgens op de achtergrond betrokken blijf voor overleg met jouw psycholoog.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Rob Koster?

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.