Psycholoog Sarah Middelbos

“Vanaf het eerste gesprek zullen we ook samen op zoek gaan naar alles wat jou kan helpen om je hoop en vreugde te hervinden en om sterker en evenwichtiger in het leven te staan.”

Plaats

Zwolle

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Agressie/boosheid
Angst-en paniek
Burn out
Culturen- en migratieproblematiek
Depressie
Dwangklachten
Eetstoornis
Faalangst
Fertiliteitsproblemen
Hechtingsstoornis
HSP
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Opvoedingsondersteuning
PTSS
Relatieproblemen individueel
Relatieproblemen stel
Rouw- en verliesverwerking
Seksualiteit
Slaapproblemen
Sociale angst
Somberheid
Stress
Trauma
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

CGT
Oplossingsgerichte therapie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Welkom! Mijn naam is Sarah, ik ben psychologe en heb ook een 4-jarige opleiding psychotherapie gevolgd (oplossingsgerichte therapie). Tot voor kort woonde en werkte ik in Antwerpen, maar nu werk ik vanuit Zwolle. Graag help ik je online verder, zodat jij weer snel vooruit kan en je je weer sterker kan gaan voelen.

Soms gebeurt er iets waardoor de wereld lijkt stil te staan, waardoor je niet meer goed functioneert en je jouw kracht en vreugde kwijtraakt. Dat kan heel plots en aanwijsbaar zijn of het kan ook gaan om iets wat al heel lang aansleept. Het kan ook dat je er zelf niet echt een idee van hebt waarom jij je voelt zoals je je voelt. Wat er ook aan de hand is, laten we samen op weg gaan zodat jouw emoties, verwarde gedachten, zorgen, frustraties een plaats krijgen. Ik zal steeds met volle aandacht naar je luisteren en je helpen om meer inzicht te krijgen (zowel in jezelf als in je omgeving). Vanaf het eerste gesprek zullen we ook samen op zoek gaan naar alles wat jou kan helpen om je hoop en vreugde te hervinden en om sterker en evenwichtiger in het leven te staan.

Je kan bij mij zowel terecht voor een eenmalig gesprek als voor een langere begeleiding. Samen kijken we wat je nodig hebt en wat voor jou haalbaar is. Stuur me even een berichtje en dan kijken we samen wanneer we een gesprek kunnen inplannen, dit kan zowel overdag als tijdens de avonduren. Gesprekken zijn mogelijk in het Nederlands, Frans of Engels.

Je kan voor veel verschillende klachten bij mij terecht. Ik hoor graag van je!

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Er is geen wachtlijst. Je kunt snel terecht. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen.

Adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Stel jouw vragen, krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee en koppelen je graag aan onze juiste behandelaar. 

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot een week plaatsvinden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Sarah Middelbos?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.