Psycholoog Sonja Tielman

“Zoals we allemaal naar de bakker gaan omdat we brood nodig hebben, hoop ik dat je ook zo kunt kijken naar het aangaan van hulp als je vastloopt.”

Plaats

Amsterdam

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
AD(H)D
Agressie/boosheid
Angst- en paniek
Bindingsangst
Burn out
Chronische ziekte
Culturen- en migratieproblematiek
Depressie
Faalangst
HSP
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Opvoedingsadvies
Overgangsklachten
Relatieproblemen individueel
Relatieproblemen stel
Rouw- en verliesverwerking
Slaapproblemen
Sociale angst
Somberheid
Stress
Verlatingsangst
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
EFT
Inzichtgevende therapie
Oplossingsgerichte therapie
Ouderadviesgesprekken
Positieve psychologie
Psychodynamische therapie
Relatietherapie
Schematherapie
Systeemtherapie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Zoals we allemaal naar de bakker gaan omdat we brood nodig hebben, hoop ik dat je ook zo kunt kijken naar het aangaan van hulp als je vastloopt. Het is vaak wel een drempel waar je over heen moet en wellicht is online contact dan wat makkelijker.

Inmiddels doe ik dit werk al ruim 15 jaar. Nog altijd met veel inspiratie en voldoening. Bij mij kan je terecht met vragen en klachten ten aanzien van angst, depressie, stress en burn out. Verder ben ik zeer ervaren in relatietherapie. Zowel tussen partners alsook voor ouder-kind relaties. Ik heb daarnaast veel kennis van- en ervaring met hooggevoeligheid (HSP).

Wat ik probeer te bereiken, is mensen meer bewust maken van hun binnenwereld en dat gevoelens ook raadgevers kunnen zijn. Zelfacceptatie en zelfcompassie zijn daarin voor mij belangrijke onderwerpen. Mensen kunnen enorm groeien in hun mentale ontwikkeling als ze ondersteund worden hoe ze dat moeten doen. Er ontstaat daardoor meer rust en zelfacceptatie.

Je kunt mij een verzoek sturen voor een gesprek, waarna we een afspraak plannen waarop we elkaar online treffen.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 75 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Sonja Tielman?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.