Psycholoog Tabita Aanraad

“Mijn visie is dat de kracht van ontwikkeling en verandering zit in de persoon als geheel. Daarom kijken we tijdens de sessies naar lichaam, emotie en verstand.”

Plaats

Tilburg

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
AD(H)D
Angst- en paniek
Burn out
Depressie
Eetbuistoornis
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Slaapproblemen
Sociale angst
Somberheid
Stress
Tinnitus
Verslaving
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie

Beschikbaarheid

Overdag
Avond uren

Over mij

Even vastgelopen? Dat gebeurt iedereen weleens. Kom je er zelf niet meer uit? Of heb je al het een en ander geprobeerd? Dan kan wat extra hulp om weer vooruit te komen welkom zijn. Als psycholoog kan ik je daarbij helpen. Ik kan met je meekijken en je de juiste tools, begeleiding of handreiking geven om weer terug in balans te komen met jezelf. In therapie gaan is niet altijd even makkelijk en leuk, maar de verandering die het kan brengen in jouw leven is het meer dan waard. Het is een investering in jezelf. Jouw voorgangers hebben aangegeven dat ze de rust en empathie bij mij in de sessies prettig hebben gevonden. Ik kijk zonder oordeel naar jouw klachten en kan vanuit empathie en begrip, maar ook vanuit realiteit met jou aan de slag gaan. Ik werk graag met combinaties van methoden en vind het belangrijk om deze aan te passen aan jou als persoon.

Durf je de stap te wagen?

Ik heb inmiddels meerdere jaren ervaring in het mooie vak van de psychologie. Na het afronden van de master Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit heb ik ervaring opgedaan in zowel de gespecialiseerde zorg als de basiszorg. Ik ben ook bekend in de bedrijfspsychologie (o.a. met burn-out en werkgerelateerde stressklachten) en ben werkzaam geweest als coach, trainer en projectleider.

Wat betreft mijn behandelervaring heb ik onder andere ervaring met angst, somberheid, burn-out, stressklachten en problemen met emotieregulatie, verslavingsproblematiek (gedrag en middelen), AD(H)D, codependency en eetproblematiek. Ik werk met technieken uit (onder andere) cognitieve gedragstherapie, acceptance & commitment therapy en mindfulness.

Mijn visie is dat de kracht van ontwikkeling en verandering zit in de persoon als geheel. Daarom kijken we tijdens de sessies naar lichaam, emotie en verstand.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Tabita Aanraad?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.