Psycholoog Vera Austen

“Ik werk oplossingsgericht, kortdurend en confronterend met hart voor de persoon achter het probleem.”

Plaats

Hulsberg

Talen

Nederlands
Engels

Over mij

Mijn naam is Vera Austen, ik ben GZ psycholoog sinds 2008. Ik werk oplossingsgericht, kortdurend en confronterend met hart voor de persoon achter het probleem. Een behandeling is altijd maatwerk en het behandelplan wordt samen met jou opgesteld en geëvalueerd. Mijn expertise ligt op het vlak van traumabehandeling, voor zowel kinderen als volwassenen. Tevens ben ik werkzaam als supervisor voor collega psychologen.

Bij PsyVisie werk ik als online regiebehandelaar. Dat betekent dat ik van een afstand meekijk naar jouw behandeling die door een collega wordt uitgevoerd.

Je kunt je niet aanmelden voor een traject bij mij, maar wel bij een van mijn collega’s.

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je hulp? Wij kunnen helpen

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.