Aan de slag als psycholoog op PsyVisie

Hoe PsyVisie werkt

Je werkt vanuit huis of ergens anders. Waar en wanneer jij dat wil.

Bepaal jouw eigen tarieven en manier van werken. Wees je eigen baas!

Uitbetaling van 60% op je verdiensten

De voordelen van werken met PsyVisie:
 
• Geen aanmeld- of abonnementskosten.
• Wij verschaffen de tools via ons platform (online agenda, online profiel, automatische registratie van verdiensten, contactmogelijkheden voor cliënten).
• Wij geven jou een platform om jezelf op te presenteren en zullen jou promoten.
• Werken vanuit huis of waar jij maar wil.
• Wij doen de marketing om cliënten te werven.
• Flexibel werken. Bepaal jouw eigen werkdagen en -tijden. We stellen geen minimumeisen aan jouw beschikbaarheid. Ook geen maximum.
• De facturering van cliënten verzorgen wij.
• Service- en contactcenter voor cliënten verzorgen wij.
• Bepaal jouw eigen tarief.
• Aanvulling op jouw eigen praktijk en bereik meer cliënten.
 
We betalen 60% van jouw verdiensten uit. Bij een gekozen tarief tussen de 1,50 en 2,50 euro per minuut komt dit neer op 54-90 euro per uur. 

START DIRECT EN MAAK EEN ACCOUNT AAN

Waarom PsyVisie?

PRIVACY gegarandeerd

Je deelt alleen je Skype naam en hebt alleen contact met geregistreerde en betalende leden.

PAY PER MINUTE VOOR SKYPE

Verdien per minuut met Skype. Hoeveel, wat en wanneer je dit wil doen is helemaal aan jou. Zo kies je voor vrijheid en flexibiliteit op de manier die het beste bij jou past.

MEER OPTIES MEER GELD

Naast gesprekken heb je de mogelijkheid je eigen webshop te openen voor extra inkomsten. Ook heb je de optie om via Skype chat je klantencontacten nóg beter te onderhouden en zo extra bij te verdienen.

EIGEN TARIEF

Jij bepaalt zelf wat jouw tarief is per minuut voor een gesprek en communiceert dit door middel van jouw profiel of spreekt dit direct af met cliënten.

Locatieblock

Je kunt een locatie blokkeren waar je geen cliënten vandaan wilt ontvangen.

We betalen wanneer jij dat wenst

Jouw verdiensten worden overgemaakt naar het opgegeven bankrekeningnummer wanneer gewenst

Discreet & veilig

Skype encryptie op jouw chats en gesprekken. Zo blijven gesprekken en gegevens van zowel jou zelf als jouw cliënten beschermd.

TOEGEWIJDE PROFIELPAGINA

Jouw foto, informatie over jezelf als psycholoog en jouw werkwijze en overige details, zoals klachten die je behandeld en beschikbaarheid. Kies zelf wat je laat zien op jouw openbare profielpagina.

Bescherming tegen terugvordering

Voor jouw Pay per minute gesprekken.

Wat zijn de verdienmogelijkheden?

Pay Per Minute

Live Skype gesprekken waarbij we je de mogelijkheid bieden tot het boeken en inplannen van gesprekken via ons online boekingssysteem.

PrePaid gesprekken

Live Skype gesprekken waarbij we je de mogelijkheid bieden tot het boeken en inplannen van gesprekken via ons online boekingssysteem.

Waarom PsyVisie?

Weiger leden zonder tegoed

Wie niet betaalt mag je gewoon weigeren.

GESPREKKEN OP LAPTOPS, TABLETS EN SMARTPHONES

Omdat we Skype gebruiken kunnen jouw bellers je overal benaderen en kan je jouw werk ook overal uitvoeren. Zo bereik je meer cliënten op eenvoudige wijze.

Geen gratis gesprekken

Je krijgt wat je verdient en waar je recht op hebt.

Veiligheid

Alle Skype-naar-Skype-gesprekken, -video’s, -bestandsoverdrachten en -chatberichten worden gecodeerd. Zo waarborgen we de privacy van jouw cliënten en blijft alle gedeelde informatie veilig.

Gesprekken boeken

Deel jouw agenda zodat onze leden een gesprek van jou in kunnen plannen. Zo werk je overzichtelijk en flexibel.

Psychologen zijn welkom!

Iedere psycholoog kan een profiel aanmaken en zo zijn of haar hulp ook online aanbieden en een grotere klantenkring opbouwen en meer mensen bereiken.

SLUIT JE AAN BIJ PSYVISIE IN 3 SIMPELE STAPPEN

Meld je GRATIS aan

En verifieer jouw profiel

Gebruik onze Plugin

Makkelijk te installeren en snel online.

PUBLICEER JOUW PROFIEL

En begin met behandelen!

Wil jij online therapie aanbieden en je aanmelden bij PsyVisie?

PsyVisie psychologen kiezen voor vrijheid en creativiteit in hun werk. Jij bepaalt! Waar wacht je nog op?

Ik denk dat PsyVisie erg welkom is omdat er momenteel veel vraag is naar psychologische hulp. Het aanbod van hulpverleners is daarnaast beperkt en ook komen mensen niet snel op de juiste plaats terecht. Het aantal mensen op de wachtlijst voor de GGZ bedraagt 90.000. Dit aantal blijft alleen maar oplopen. De zorgverzekering speelt hier ook een rol in. Zij stellen een limiet aan het aantal mensen dat geholpen kan worden. Mensen die niet in aanmerking komen voor vergoede zorg, vanwege een diagnose die niet wordt vergoed of vanwege het beperkt aantal plaatsen, vallen makkelijk in een zwart gat. Zij weten niet waar ze aan moeten kloppen. Dit terwijl er wel psychologen zijn die graag cliënten willen helpen en daar ook plek voor hebben. Die cliënten komen daar alleen vaak niet terecht.

PsyVisie zorgt ervoor dat men makkelijk en snel in contact kan komen met een beschikbare psycholoog, die men ook nog zelf kan uitkiezen. Veel clienten ervaren een mismatch met hun behandelaar, omdat ze die niet zelf hebben kunnen kiezen. Dit zorgt voor minder kans op een succesvolle behandeling. Daarnaast kan de hulp ook anoniem en doordat het online is, hebben cliënten meer keus (afstand speelt geen rol) en het is ook makkelijk, want het kan vanuit huis en ze hebben geen reistijd en kosten. Dat men snel geholpen kan worden is een groot voordeel. Iemand kan direct een gesprek aangaan met een beschikbare psycholoog en de drempel wordt zo minder hoog dan dat daar eerst een heel traject aan vooraf moet gaan.
Norine Olijfveld
Psycholoog NIP

Tijdens de corona crisis, was alle hulp sowieso online. Dit betekent dat gesprekken te allen tijde door kunnen blijven lopen. Dus ook in tijden dat de hulp zo hard nodig is. 

Cliënten betalen de hulp zelf, maar in de GGZ is de vergoede zorg al een hele tijd beperkt. Men moet een geldige diagnose hebben (niet alle diagnoses worden meer vergoed), een verwijsbrief van de huisarts en men betaalt ook het eigen risico en daarnaast soms ook nog een eigen bijdrage. Dit kan oplopen tot honderden euro’s. Op PsyVisie bepaald iemand wel zelf hoeveel hij of zij uitgeeft. Er is geen sprake van standaardtarieven voor een sessie. Men bepaalt zelf hoe lang het gesprek duurt.

Voor psychologen zijn er ook veel voordelen:

  • Zij kunnen vanuit huis werken: bespaart reistijd, kosten en huur praktijkruimte
  • Zij kunnen het naast hun eigen praktijk doen of een baan in loondienst
  • Ze zijn niet plaatsgebonden
  • Ze kunnen gaten in hun agenda vullen door online klanten in het moment te helpen
  • Ze kunnen een grotere toestroom krijgen van clienten
  • Ze bepalen hun eigen tarief en werktijden/dagen

Nog niet overtuigd? Vertel ons waarom

Twijfel je nog? Wij zijn benieuwd hoe we jouw twijfels weg kunnen nemen. Help ons om onze diensten voor jou te verbeteren!

Iedereen wint bij PsyVisie

Ervaren en geregistreerde psychologen kunnen zich bij ons aansluiten.

PsyVisie gaat voor een groot en divers netwerk en wil zo veel mogelijk mensen helpen en bereiken!

Werken als online psycholoog op PsyVisie

Een profiel is kosteloos en er zijn geen andere kosten aan verbonden. Omdat we de kwaliteit van PsyVisie willen waarborgen vragen stellen we wel opleidings- en registratie-eisen (BIG of NIP registratie) en vragen we je wel een overeenkomst te ondertekenen en jouw identiteit te verifiëren.

Waar en wanneer jij dat wil. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of mobiele telefoon met Skype en een internetaansluiting. De gesprekken die je voert met cliënten worden online geboekt via het platform en via overboeking of pay per minute betaald. Dit verloopt ook allemaal via het platform.

We stellen geen eisen aan het aantal uur dat je werkt, vanaf welke locatie en aan jouw beschikbaarheid. Wel verwachten we dat je ingaat op verzoeken van cliënten en aan de afspraken houdt die je maakt. Het attent blijven op berichten en aanvragen van cliënten en daarop ingaan is voldoende. Je krijgt een melding van elke boeking en cliënten kunnen je aanspreken via Skype. Je kunt ook direct gesprekken accepteren als je online bent en iemand wil direct in gesprek gaan.

De cliënt kan in overleg een boeking inplannen. Hij of zij doet dan een boekingsverzoek in de agenda van de psycholoog. Je krijgt dan een mail met daarin het verzoek die je kunt accepteren of weigeren. Je kunt deze agenda ieder moment ook weer aanpassen wanneer nodig. Door cliënten geboekte tijden worden niet meer als optie getoond aan andere cliënten.

De cliënt kan de boeking van te voren overmaken wanneer de psycholoog dit wenst. Wij raden dit wel aan bij onbekende cliënten. Ook kan er per minuut betaald worden vanuit het tegoed van de cliënt. Dit gaat automatisch via een plugin die registreert wie belt en hoe lang het gesprek duurt. De plugin trekt de kosten automatisch af van het tegoed van de cliënt en registreert jouw verdiensten. Je kunt jouw verdiensten elk moment laten uitbetalen, vanaf een minimumbedrag van 25 euro. Na aanvraag worden jouw verdiensten binnen een paar werkdagen op jouw rekening gestort.

We vragen je een tarief in te stellen (per minuut), dat vermeld wordt op jouw profiel. Bijvoorbeeld een tarief van 1,75 per minuut, is 105 euro per uur. Je krijgt altijd 60% uitbetaald van jouw verdiensten, BTW vrij. Dit komt neer op 63 euro per uur bij een tarief van 1,75 euro per minuut. Je bent vrij om zelf een tarief te bepalen.

Zij kopen tegoed en voegen psychologen toe op Skype via het platform en/of plaatsen ze in hun favorietenlijst. Op Skype spreekt de cliënt de psycholoog aan met de vraag voor een gesprek. In overleg kun je dan een tijdstip en datum afspreken voor een live gesprek via Skype (beeld of voice).

Is dat de cliënt de psycholoog altijd bij de hand heeft en makkelijk om een afspraak of gesprek kan vragen. Het tegoed aanschaffen gaat voor de cliënt erg makkelijk en hij/zij kan dit ieder moment opwaarderen, ook tijdens gesprekken. Dit maakt het voor de psycholoog weer een flexibele manier van werken. We hopen op een fijne, langdurige samenwerking, maar je bent vrij om jouw profiel weer te verwijderen of op non-actief te zetten.

(in overleg en volgens jouw eigen beschikbaarheid). Uiteraard verwachten wij dat je werkt volgens beroepscode, volgens de richtlijnen omgaat met de privacy van cliënten en dat je cliënten die je behandelt via PsyVisie niet overneemt in jouw eigen praktijk. Het is belangrijk dat psychologen begrijpen dat cliënten ook anoniem kunnen bellen. Wij vragen geen gegevens van cliënten. Wij vragen alleen een e-mailadres en Skypenaam. We slaan ook geen gegevens op en zijn er puur als platform om het contact tussen cliënt en psycholoog eenvoudig en snel tot stand te brengen.

Dit kan een eenmalig gesprek zijn of meerdere online sessies. We willen het taboe doorbreken en de hulp toegankelijk en makkelijk beschikbaar maken. Ons streven is dat er bijna altijd wel een of meerdere psychologen direct online beschikbaar zijn om cliënten te woord te staan.

We willen graag met psychologen werken die dezelfde visie hebben als PsyVisie of daar achter staan: Snelle toegankelijke hulp zonder verplichtingen. Cliënten hebben geen verwijsbrief nodig, kiezen zelf met wie ze praten, we hebben geen wachtlijst en werken niet volgens vaststaande protocollen en met diagnoses.

Van de psycholoog vragen wij alleen identiteitsbewijs, registratienummer en algemene persoonsgegevens en bankgegevens om verdiensten over te maken.

Om zo psychologische hulpverlening toegankelijker te maken voor iedereen en op eenvoudige wijze voor zowel psycholoog als cliënt tot stand te brengen.

Start direct en maak een account aan

We verwelkomen je graag op PsyVisie!