PsyVisie online psychologische hulp

PsyVisie biedt professionele psychologische hulp via online behandeling. Makkelijk en snel in te plannen wanneer jij het nodig hebt. Onze behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt hier wel een verwijsbrief voor nodig van jouw huisarts. We hebben geen wachtlijst. Je kunt dus snel starten met de intake en vervolgens de behandeling. We behandelen verschillende klachten, zoals: depressie, angst, paniek, burn out en trauma. Als je wil weten welke klachten wij nog meer behandelen, kijk dan hier.

We behandelen alleen klachten die passen binnen de Basis-GGZ. Wij bieden geen Specialistische GGZ. Klachten die wij niet kunnen behandelen zijn: primaire verslavingsproblematiek, suïcidaliteit, ernstige persoonlijkheidsproblematiek, anorexia nervosa, ASS, automutilatie, psychose, ernstige dissociatie problematiek en een verstandelijke beperking (IQ < 75).

Hoe werkt het?


Neem contact op

Stuur ons een bericht of laat jouw gegevens achter op ons contactformulier en we mailen je zo snel mogelijk terug.


Adviesgesprek

We bespreken wat jouw hulpvraag en klachten zijn en wat we voor je kunnen betekenen. Ook beantwoorden we eventuele vragen over onze werkwijze, tarieven, vergoedingen en verwijzing. Aan de hand van deze screening beslissen we gezamenlijk of jouw hulpvraag binnen de Basis-GGZ past en welke psycholoog/behandeling het beste bij jou past.


Behandeling

Je kunt zo snel mogelijk starten met de intake en vervolgens start direct daarna de behandeling. Het aantal sessies wordt in overleg met de behandelaar bepaald en er worden gezamenlijk behandeldoelen opgesteld in een behandelplan, afhankelijk van jouw hulpvraag.

Professioneel, ervaren en deskundig

Van onze psychologen krijg je dezelfde professionaliteit en kwaliteit die je in een GGZ instelling mag verwachten, maar dan met de mogelijkheid om online via videobellen te communiceren wanneer en waar je maar wil. Dit is net zo effectief als een behandeling op locatie. Maak gebruik van erkende, geregistreerde en ervaren psychologen die jou kunnen helpen met een scala aan klachten. Meer weten over ons team van specialisten op het gebied van geestelijke gezondheid?

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je hulp? Wij kunnen helpen!

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.