Psycholoog Jorgen Satijn

“Ik ga graag samen met jou op onderzoek uit hoe minder klachten te ervaren.”

Plaats

Maastricht

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Angst, Depressie, Stress, Relatieproblemen, Trauma, Burnout, Zelfbeeld, Zingeving, Gezondheid, Geluk, Zelfsturing

Behandeling

Cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, ACT

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Welkom! Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik ga graag samen met jou op onderzoek uit hoe minder klachten te ervaren. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door mijn ruimdenkendheid (wees bij mij nooit bang dat je iets “geks” zegt), rust, afstemming, geduld, empathie, en eenvoud (hoewel psychologische gespreken diep kunnen gaan, is dit niet altijd nodig). Daar waar nodig zal ik spiegelen en confronteren om mogelijk aanwezige weerstand te doorbreken.

Mijn ervaring en studie zijn breed: o.a. depressie, angsten, burn-out, dwangstoornis/OCD, slaapproblematiek, psychosomatiek, hoogsensitiviteit (HSP), laag zelfbeeld, zingeving. Vanuit mijn kennis en ervaring geloof ik niet (meer) dat er één behandeling is die bij één bepaalde klacht past; elk individu is uniek. Ook blijf ik niet star vasthouden aan diagnoses of jouw problemen bekijken vanuit één bepaalde visie; Ik combineer verschillende inzichten en technieken, en maak de behandeling zo veel mogelijk op maat. Een belangrijk onderdeel van mijn behandeling is het herkennen van jouw talenten, en samen uitzoeken hoe jij deze het beste kan inzetten om jouw klachten te verminderen. Ik kan je problemen niet oplossen, maar wil jou leren hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf problemen kan oplossen. Zowel de wetenschap, als de dagelijkse praktijk, heeft mij geleerd dat een individu altijd in staat is tot verandering als hij of zij dit echt wil. Ik help jou graag helpen deze verandering in gang te zetten, en toe te werken naar meer gezondheid, geluk en zelfsturing.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Er is geen wachtlijst. Je kunt snel terecht. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen.

Adviesgesprek

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Stel jouw vragen, krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee en koppelen je graag aan onze juiste behandelaar. 

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen enkele dagen tot een week plaatsvinden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Jorgen Satijn?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.