Psycholoog Jörgen Satijn

“Zowel de wetenschap, als de dagelijkse praktijk, heeft mij geleerd dat een individu altijd in staat is tot verandering als hij of zij dit echt wil. Ik help jou graag helpen deze verandering in gang te zetten.”

Plaats

Maastricht

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
AD(H)D
Agressie/boosheid
Angst- en paniek
Burn out
Chronische pijn
Chronische vermoeidheid
Chronische ziekte
Depressie
Dwangklachten
Faalangst
Hechtingsstoornis
HSP
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
Relatieproblemen individueel
Rouw- en verliesverwerking
Slaapproblemen
Sociale angst
SOLK (Somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten)
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Trauma
Verslaving
Werkgerelateerde problemen
Zingeving

Behandeling

ACT
CGT
COMET
EMDR
Inzichtgevende therapie
Oplossingsgerichte therapie
Psychodynamische therapie
Schematherapie

Beschikbaarheid

Avond uren
Weekend

Over mij

“Welkom! Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door mijn ruimdenkendheid, rust, afstemming, empathie en het verdiepen van jouw gevoelswereld. Waar nodig wordt confronterend gewerkt en zal ik samen met jou je bewust maken van je afweer en deze samen doorbreken. Mijn ervaring en studie zijn breed: depressie, angsten, burn out, dwangstoornis/OCD, slaapproblematiek, hoogsensitiviteit (HSP), laag zelfbeeld, zingeving. Vanuit mijn kennis en ervaring geloof ik niet dat er één behandeling is die bij één bepaalde klacht past; Elk individu is uniek. Ook blijf ik niet star vasthouden aan diagnoses of jouw problemen bekijken vanuit één bepaalde visie; Ik combineer verschillende inzichten en technieken en maak de behandeling zoveel mogelijk op maat. Een belangrijk onderdeel van mijn behandeling is het herkennen van jouw talenten en samen uitzoeken hoe jij deze het beste kan inzetten om jouw klachten te verminderen. Ik kan je problemen niet oplossen, maar wil jou leren hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf problemen kan oplossen.

Zowel de wetenschap, als de dagelijkse praktijk, heeft mij geleerd dat een individu altijd in staat is tot verandering als hij of zij dit echt wil. Ik help jou graag helpen deze verandering in gang te zetten.”

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?


Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.


Vergoed

Jouw online psychologische hulp wordt door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.


Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Online behandeling is hetzelfde als face to face behandeling, behalve dat je jouw behandelaar online ontmoet via videobellen in plaats van in een praktijkruimte. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Jörgen Satijn?

Stuur ons een bericht voor meer informatie dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.