Marnix van Rossum

Psycholoog Marnix van Rossum

“Ik vind het belangrijk dat jij de antwoorden in jezelf kunt vinden en denk graag out of the box.”

Plaats

Rotterdam

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

AD(H)D
Angst
Burn out
Depressie
HSP
Negatief zelfbeeld
Rouw- en verliesverwerking
Somberheid
Stress
Trauma

Behandeling

CGT
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Schemagerichte therapie
Systeemtherapie

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Welkom! Mijn naam is Marnix van Rossum.

Wat ik belangrijk vind is dat je snel en praktisch geholpen bent. Je kunt een traject op ieder moment afronden als het niet goed voelt of je hebt niet het gevoel dat we stappen maken.

Ik heb een associatieve geest en veel kennis en ervaring op het gebied van psychologie en allerlei vormen van mindtraining waar ik nu 25 jaar mee bezig ben. Ik verkies er voor om vanuit de diepte tot een oplossing te komen en zal je de juiste vragen stellen om tot de essentie te komen. Ik vind dat er in de GGZ te veel nadruk is op symptoombestrijding en leg liever eerst de wortel of oorzaak bloot, voor we gaan denken in oplossingen.

Ik laat mijn intuïtie spreken en hou er van om samen in een creatieve flow tot een oplossing te komen die je misschien niet van te voren kan bedenken. Ik vind het belangrijk dat jij de antwoorden in jezelf kunt vinden en denk graag out of the box. Ik werk inzichtgevend. Ik geloof dat wezenlijke oplossingen en diepe veranderingen spontaan ontstaan vanuit inzicht in plaats van het hard proberen iets te veranderen.

Ik heb een brede achtergrond in verschillende Oosterse meditatie disciplines, waarover ik twee boeken schreef. Ik combineer graag wijsheden uit het Oosten met tools, praktische systematiek en de nuchterheid van het Westen.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Marnix van Rossum?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.