Psycholoog Stefan Inthorn

“Mijn bijdrage is om jou in staat te stellen je angsten en problemen te onderzoeken en om je vervolgens te helpen hoe je deze kan veranderen of kan loslaten.”

Plaats

Delft

Talen

Nederlands
Engels

Klachten

Aanpassingsstoornis
Angst- en paniek
Burn out
Depressie
Faalangst
Negatief zelfbeeld
Onzekerheid
PTSS
Relatieproblemen individueel
Rouw- en verliesverwerking
Seksualiteit (alleen mbt geaardheid)
Slaapproblemen
Sociale angst
Somberheid
Specifieke fobie
Stress
Trauma
Werkgerelateerde problemen

Behandeling

ACT
CGT
COMET
EMDR
MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy)
Mindfulness

Beschikbaarheid

Overdag

Over mij

Als psycholoog richt ik mij op verandering. Vaak zitten we vast in onze gebruikelijke gewoonten die in bepaalde situaties soms niet goed werken. Het veranderen van deze gewoonten kan dan helpend zijn. Soms betekent dit letterlijk zaken anders leren doen en soms houdt dit in dat we leren om anders met onszelf om te gaan en los te laten.

Ik haal er enorm veel energie uit wanneer mensen meer rust en plezier ervaren op de werkplek. Anderen die jou zijn voorgegaan omschrijven mij als iemand die zich open en gelijkwaardig opstelt in het gesprek en met je meedenkt. Mijn bijdrage is om jou in staat te stellen je angsten en problemen te onderzoeken en om je vervolgens te helpen hoe je deze kan veranderen of kan loslaten. Zo help ik je graag om weer jezelf te worden en met meer vertrouwen in het leven te staan.

 Je kunt snel bij mij terecht. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Waarom PsyVisie?

Geen wachtlijst

Je kunt bij ons snel starten met de intake en behandeling. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan. Meestal kan de eerste sessie al binnen 1-2 weken plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en screening. Stel jouw vragen en krijg uitleg over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

Vergoed

Onze behandelingen worden door jouw zorgverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Afhankelijk van jouw polis en zorgverzekering wordt ongeveer 70 tot 100% vergoed. Houd er rekening mee dat niet alle diagnoses vergoed worden en je eigen risico mogelijk wordt aangesproken.

Online behandeling

Je bepaalt zelf waar en wanneer je contact hebt. Kies zelf met welke psycholoog je contact wil of laat je adviseren. Onze psychologen helpen je graag online via videobellen. We behandelen een scala aan klachten binnen de Basis-GGZ en maken gebruik van verschillende behandelmethoden.

Wil je een intakegesprek aanvragen met Stefan Inthorn?

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter dan neemt psycholoog Norine zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je in een crisis verkeert of een andere persoon in gevaar is, gebruik deze site dan niet. Deze bronnen kunnen je onmiddellijk helpen.